Povezane vesti

Lendl: Pokvarićemo planove Đokoviću

Lendl: Pokvarićemo planove Đokoviću

Vesti online 16.06.2016
Novi trener Britanca Endija Mareja, čuveni čehoslovački i američki teniser Ivan Lendl, rekao je u četvrtak da će učiniti sve da pomogne drugom teniseru sveta i onemogući Novaku Đokoviću da dođe do "zlatnog slema". Đokoviću je do velikog… »
Prete Đokoviću: Endi i ja možemo da ga srušimo

Prete Đokoviću: Endi i ja možemo da ga srušimo

Mozzart sport 16.06.2016
Ivan Lendl kaže da ima plan kojim će osujetiti srpskog asa da osvoji zlatni slem. Novi trener Britanca Endija Marija, čuveni Čeh Ivan Lendl, rekao je da će učiniti sve da pomogne drugom teniseru sveta i onemogući Novaku Ðokoviću da dođe do… »
Jedinstvena ponuda: Kvota 7,50 na Đokovićev het-trik!

Jedinstvena ponuda: Kvota 7,50 na Đokovićev het-trik!

Mozzart sport 16.06.2016
Sve je spremno veliki trofejni niz, koji se može krunisati fantastičnom kvotom u jedinstvenoj ponudi kladionice MOZZART. Mašina je upaljena, nakon osvajanja Rolan Garosa, Novak Đoković nema nameru da prekine trofejni niz, a u ovom trenutku deluje da… »
Marej angažovao novog trenera, pa odmah poslao preteću poruku Đokoviću!

Marej angažovao novog trenera, pa odmah poslao preteću poruku Đokoviću!

24 Sata 16.06.2016
Teniska legenda Ivan Lendl, osvajač osam grend slem titula, ponovo je trener Endija Mareja. Čeh koji je uzeo američko državljanstvo ne skriva da je rušenje planova Novaka Đokovića jedan od ciljeva koje ima sa svojim učenikom. "Fenomenalno je ono… »
Lendl: Cilj je da Marej i ja Novaku pokvarimo planove

Lendl: Cilj je da Marej i ja Novaku pokvarimo planove

Radio 021 16.06.2016
Teniska legenda Ivan Lendl, osvajač osam grend slem titula, ponovo je trener Endija Mareja. Čeh koji je uzeo američko državljanstvo ne skriva da je rušenje planova Novaka Đokovića jedan od ciljeva koje ima sa svojim učenikom. - Fenomenalno je ono… »
Federer odgovorio da li Đoković može da ga pretekne po broju gren slem titula

Federer odgovorio da li Đoković može da ga pretekne po broju gren slem titula

Telegraf 16.06.2016
Švajcarac ima 17, a Srbin 12 titula sa najvećih turnira. Sada, posle osvajanja Rolan Garosa i kompletiranja gren slema, više nego ikad se nagađa može li Novak Đoković da nadmaši švajcarskog tenisera Rodžera Federera po broju osvojenih titula ()… »

Vesti dana »