Povezane vesti

Skoro ceo život sam posvetio nauci

Skoro ceo život sam posvetio nauci

Politika 24.06.2016
Izvesni problemi sa akreditacijom univerziteta su nešto što su ostaci vladavine DS-a i ja verujem da će oni uskoro biti otklonjeni, mojim izborom je poražena politika rušenja svih onih u Sandžaku koji nisu pristali da budu sluge DS-a. Skoro sav svoj… »
Zukorlić predsednik Odbora za obrazovanje; Jerkov: To je sukob interesa

Zukorlić predsednik Odbora za obrazovanje; Jerkov: To je sukob interesa

Blic 24.06.2016
Poslanik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić izabran je danas za predsednika Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, dok je za njegovog zamenika izabran Ljubiša Stojimirović… »
Zukorlić izabran za predsednika Odbora za obrazovanje

Zukorlić izabran za predsednika Odbora za obrazovanje

RTS 24.06.2016
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić izabran je za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo. Zukorlić je izabran na predlog liste "Aleksandar Vučić - Srbija… »
Zukorlić na čelu odbora za nauku i obrazovanje

Glas Zapadne Srbije 24.06.2016
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić biće predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, piše beogradski dnevnik "Politika". Konstituvni sednica ovog odbora zakazana je za sutra… »
Zukorlić vodi prosvetni odbor

Zukorlić vodi prosvetni odbor

Večernje novosti 24.06.2016
Lider BDZS biće predsednik jednog od važnijih radnih tela u srpskom parlamentu. Bivši muftija već se dogovorio sa mandatarom Vučićem da će njegovi poslanici biti deo vladajuće koalicije. SKUPŠTINSKI odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj… »

Telegraf 24.06.2016
Konstituvni sednica ovog odbora zakazana je za danas. Lider Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić biće predsednik skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, piše beogradski dnevnik… »
Zukorlić na čelu Odbora za obrazovanje i nauku

Zukorlić na čelu Odbora za obrazovanje i nauku

Pravda 24.06.2016
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić biće predsednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, saznaje „Politika”. Konstitutivna sednica ovog odbora zakazana je za danas, a informacija da je… »
Muftija postaje stručnjak za nauku: Muamer Zukorlić na čelu Odbora za nauku i obrazovanje!

Muftija postaje stručnjak za nauku: Muamer Zukorlić na čelu Odbora za nauku i obrazovanje!

Kurir 24.06.2016
Informacija da je Zukorlić tražio i dobio od naprednjaka mesto predsednika ovog tela, u velikom broju poslaničkih grupa nije naišla na oduševljenje. BEOGRAD - Lider Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić biće predsednik skupštinskog… »

Vesti dana »