Povezane vesti
Dođite da me uhapsite: Pajtić poručio da neće ići na suđenje
Pravda 24.06.2016
Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić odlučio je da ne prisustvuje suđenju koje je počelo danas, po krivičnom postupku koji je protiv njega i Lidije Udovički pokrenuo direktor "Elektromreža Srbije" Nikola Petrović, zbog afere… »
Pajtić: Neću na sud, nek me privedu
RTV 24.06.2016
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da se danas neće odazvati suđenju po krivičnom postupku koji je protiv njega i Lidije Udovički pokrenuo direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović, povodom afere… »
Pajtić o tužbi Petrovića: Neću na sud, neka me privedu
N1 Info 24.06.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da se neće odazvati suđenju po krivičnom postupku koji je protiv njega i Lidije Udovički pokrenuo direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović, povodom afere prisluškivanja. Pajtić je na… »
Pajtić neće na suđenje, "čeka privođenje"
Mondo 24.06.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da neće prisustvovati suđenju koje počinje danas, po krivičnom postupku koji je protiv njega i Lidije Udovički pokrenuo direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović. Foto: Tanjug… »
Vesti dana »
Šta će biti sa školskom godinom? Upravo u "Blic uživo" pomoćnik ministra prosvete odgovara na pitanja kako će se nadoknaditi izgubljena nastava
Blic pre 5 satijoš 66 povezanih
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih