Povezane vesti

Nemanja Bjelica: Ne obazirem se na nebitne priče, rekao sam šta Srbija znači za mene!

Nemanja Bjelica: Ne obazirem se na nebitne priče, rekao sam šta Srbija znači za mene!

Hot sport 25.06.2016
Nemanja Bjelica će sigurno zbog povrede propustiti kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Beogradu, ali se nada da će biti spreman za Rio, ako saigrači uspeju da izbore plasman. Povreda desne noge dovela je do toga da jenda od glavnih igrača čete… »
Bjelica: Reprezentacija mi je dala mnogo više, nego ja njoj

Bjelica: Reprezentacija mi je dala mnogo više, nego ja njoj

Večernje novosti 25.06.2016
Oni koji me poznaju znaju moju vezu sa reprezentacijom i ljudima u njoj. Ne pada mi na pamet da sada nekome objašnjavam da nisam u Americi na odmoru, već na terapijama, rekao je Nemanja Bjelica. Boban Marjanović je otkazao Srbiju i Đorđevića… »
Bjelica: Reprezentacija mi dala više nego ja njoj

Bjelica: Reprezentacija mi dala više nego ja njoj

Mondo 25.06.2016
"Rekao sam već davne 2009. godine, a mogu i sada da ponovim - meni je reprezentacija dala mnogo više, nego ja njoj...", kazao je Nemanja Bjelica koji je u petak stigao u Beograd kako bi bio sa ostalim košarkaškim reprezentativcima. Košarkaški… »
Bjelica: Srbija mi je dala više, nego ja njoj

Bjelica: Srbija mi je dala više, nego ja njoj

Mozzart sport 25.06.2016
Krilni košarkaš Minesote nije želeo da odgovara na kritike dela javnosti, koja ga osuđuje zbog toga što nije na pripremama reprezentacije... Sa aerodroma pravo na trening. Tako je selektor Srbije Aleksandar Đorđević najavio povratak Nemanje… »

Vesti dana »