Povezane vesti

Đoković: Posledice bombardovanja su duboko ukorenjene

Đoković: Posledice bombardovanja su duboko ukorenjene

Hot sport 26.06.2016
– Odrasli smo u teškim uslovima, što je važno reći kako bi svi razumeli naš put. Sankcije, rat, bombardovanje. Ekonomska kriza. Propustio sam veliki broj juniorskih turnira pošto moji roditelji nisu imali novca. Ali, ta iskustva su nas ojačala… »
Đoković: Bombardovanje i sankcije su me učinili jačim

Đoković: Bombardovanje i sankcije su me učinili jačim

Beta 26.06.2016
Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je da su ga NATO bombardovanje, sankcije i odrastanje u teškim uslovima učinili jačim. "Odrasli smo u teškim uslovima, što je važno reći kako bi svi razumeli naš put. Sankcije, rat, bombardovanje. Ekonomska… »
Novak Đoković: Ponekad se ne ponašam pristojno na terenu, ali i ja sam čovek sa slabostima

Novak Đoković: Ponekad se ne ponašam pristojno na terenu, ali i ja sam čovek sa slabostima

Hot sport 26.06.2016
Pred početak Vimbldona Novak Đoković je u intervjuu engleskom 'Tajmsu' govorio o svom odrastanju i bombardovanju 1999. godine. Kao glavni favorit Vimbldona i već dve godine prvi čovek na svetu, Novak Đoković izaziva veliku pažnju engleskih medija… »
Novak objasnio svetu šta je oblikovalo njega i Srbiju!

Novak objasnio svetu šta je oblikovalo njega i Srbiju!

Vesti online 26.06.2016
Sada je Novak Đoković na vrhu, na teniskom tronu, svi ga tapšu po ramenima i žele da ga upoznaju, da prozbore koju reč sa "srpskim fenomenom", ali... Nije tako bilo uvek, put do zvezda je prosut poteškoćama. O tome je najbolji teniser sveta pričao… »
Novak održao lekciju zapadnim medijima: Bombardovanje i teški uslovi su me oblikovali!

Novak održao lekciju zapadnim medijima: Bombardovanje i teški uslovi su me oblikovali!

24 Sata 26.06.2016
Novak Đoković je stigao na Vimbldon da po četvrti put u karijeri osvoji najpoznatiji teniski turnir, a broj svojih grend slem trofeja uveća na nestvarnih 13. Pred početak turnira, Novak je za list "Tajms" dao veliki intervju, gde je pričao i o… »
Novak pojasnio svetu ko smo: Đoković: Da biste nas razumeli, prvo treba da znate ovo

Novak pojasnio svetu ko smo: Đoković: Da biste nas razumeli, prvo treba da znate ovo

Sportal blic 26.06.2016
Novak Đoković je stigao na Vimbldon da po četvrti put u karijeri osvoji najpoznatiji teniski turnir, a broj svojih grend slem trofeja uveća na nestvarnih 13. Ipak, da li je sam rezultat na semaforu najvažniji? Nole kaže da postoje i neke bitnije… »

Vesti dana »