Povezane vesti
Đoković: Posledice bombardovanja su duboko ukorenjene
Hot sport 26.06.2016
– Odrasli smo u teškim uslovima, što je važno reći kako bi svi razumeli naš put. Sankcije, rat, bombardovanje. Ekonomska kriza. Propustio sam veliki broj juniorskih turnira pošto moji roditelji nisu imali novca. Ali, ta iskustva su nas ojačala… »
Đoković: Bombardovanje i sankcije su me učinili jačim
Beta 26.06.2016
Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je da su ga NATO bombardovanje, sankcije i odrastanje u teškim uslovima učinili jačim. "Odrasli smo u teškim uslovima, što je važno reći kako bi svi razumeli naš put. Sankcije, rat, bombardovanje. Ekonomska… »
Novak Đoković: Ponekad se ne ponašam pristojno na terenu, ali i ja sam čovek sa slabostima
Hot sport 26.06.2016
Pred početak Vimbldona Novak Đoković je u intervjuu engleskom 'Tajmsu' govorio o svom odrastanju i bombardovanju 1999. godine. Kao glavni favorit Vimbldona i već dve godine prvi čovek na svetu, Novak Đoković izaziva veliku pažnju engleskih medija… »
Novak objasnio svetu šta je oblikovalo njega i Srbiju!
Vesti online 26.06.2016
Sada je Novak Đoković na vrhu, na teniskom tronu, svi ga tapšu po ramenima i žele da ga upoznaju, da prozbore koju reč sa "srpskim fenomenom", ali... Nije tako bilo uvek, put do zvezda je prosut poteškoćama. O tome je najbolji teniser sveta pričao… »
Novak održao lekciju zapadnim medijima: Bombardovanje i teški uslovi su me oblikovali!
24 Sata 26.06.2016
Novak Đoković je stigao na Vimbldon da po četvrti put u karijeri osvoji najpoznatiji teniski turnir, a broj svojih grend slem trofeja uveća na nestvarnih 13. Pred početak turnira, Novak je za list "Tajms" dao veliki intervju, gde je pričao i o… »
Novak pojasnio svetu ko smo: Đoković: Da biste nas razumeli, prvo treba da znate ovo
Sportal blic 26.06.2016
Novak Đoković je stigao na Vimbldon da po četvrti put u karijeri osvoji najpoznatiji teniski turnir, a broj svojih grend slem trofeja uveća na nestvarnih 13. Ipak, da li je sam rezultat na semaforu najvažniji? Nole kaže da postoje i neke bitnije… »
Vesti dana »
Evo šta je odalo ubicu Balijagića: Dačić o akciji hapšenja, otkrio pod kojim uslovima će biti izručen Crnoj Gori
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
U izraelskim napadima u pojasu Gaze poginulo 19 ljudi, među stradalima i deca
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Šta nas čeka posle snega: Meteorolozi otkrivaju kada će da otopli i kad su moguće nove padavine
NIN pre 26 minutajoš 12 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih