Povezane vesti
Žena sletela u provaliju, izvukli je posle 30 sati!
Alo 26.06.2016
Snežana Pavlović (47) iz Tivta sletela je u provalije na putu Trojica-Njeguši. Spasioci je izvukli nakon 30 sati! Spasilačke službe sinoć su nakon ponoći izveli neverovatnu akciju izvlačenje žene iz automobila koji je sleteo u provaliju. Snežana Pavlović… »
Spasili Tivćanku nakon 30 sati u provaliji
Mondo 26.06.2016
Služba spašavanja Tivat, u saradnji sa krtoljskim i kotorskim kolegama, imala je juče posle ponoći nesvakidašnju i uspešnu akciju. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Naime, poslije 30 sati provedenih u kolima, nakon što je na putu Trojica – Njeguši… »
Snežana sletela s puta, ostala zarobljena U autu 30 SATI: Slomljenu i krvavu je izvlačili iz kanala!
Telegraf 26.06.2016
- Nakon ne znam koliko poziva na njen mobilni telefon javila mi se i slabašnim glasom samo promucala nekoliko reči iz kojih sam nedvosmisleno zaključila da je doživela saobraćajnu nesreću negde na putu prema Njegušima i da je u jako lošem stanju - rekla… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 26 povezanih

Ukrajinci pogodili nuklearku u Kursku, objavljen snimak! Odjeknula stravična eksplozija! Napadnuti ruski energetski objekti! (foto/video)
Kurir pre 32 minutajoš 19 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih

Mali: Srbija snižava cene namirnica i kamate - mere za bolji život građana
Politika pre 42 minutajoš 101 povezana

Zelenski obećava da 'neće izgubiti' rat s Rusijom tokom govora povodom Dana nezavisnosti
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 13 povezanih