Povezane vesti
Žena sletela u provaliju, izvukli je posle 30 sati!
Alo 26.06.2016
Snežana Pavlović (47) iz Tivta sletela je u provalije na putu Trojica-Njeguši. Spasioci je izvukli nakon 30 sati! Spasilačke službe sinoć su nakon ponoći izveli neverovatnu akciju izvlačenje žene iz automobila koji je sleteo u provaliju. Snežana Pavlović… »
Spasili Tivćanku nakon 30 sati u provaliji
Mondo 26.06.2016
Služba spašavanja Tivat, u saradnji sa krtoljskim i kotorskim kolegama, imala je juče posle ponoći nesvakidašnju i uspešnu akciju. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Naime, poslije 30 sati provedenih u kolima, nakon što je na putu Trojica – Njeguši… »
Snežana sletela s puta, ostala zarobljena U autu 30 SATI: Slomljenu i krvavu je izvlačili iz kanala!
Telegraf 26.06.2016
- Nakon ne znam koliko poziva na njen mobilni telefon javila mi se i slabašnim glasom samo promucala nekoliko reči iz kojih sam nedvosmisleno zaključila da je doživela saobraćajnu nesreću negde na putu prema Njegušima i da je u jako lošem stanju - rekla… »
Vesti dana »
Vlast strepi od obeležavanja godišnjice tragedije u Novom Sadu, zato pribegava različitim oblicima posredne represije
Ozon press pre 1 satjoš 45 povezanih
Nebo se otvara nad Srbijom Upravo je izdato upozorenje, ovde se očekuju pljuskovi
Alo pre 2 satajoš 43 povezane
Izaslanik Kremlja u SAD uprkos novim sankcijama: Sastaje se sa Stivom Vitkofom u Majamiju
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Osumnjičeni za pucnjavu i paljenje šatora ispred Skupštine ostaje u pritvoru
Serbian News Media pre 1 satjoš 58 povezanih