Povezane vesti

"Srediću otkaz tvojoj ćerki, ako ne kažeš izvini"

"Srediću otkaz tvojoj ćerki, ako ne kažeš izvini"

Vesti online 26.06.2016
Jelena Golubović i Miki Mećava nastavljaju svoj rat na "Farmi", a rediteljka je svojim poslednjim komentarom tokom svađe zaista preterala. Naime, Jelena je ponovo tokom dana proganjala Mikija kako bi joj se izvinio zbog sukoba oko kućice i jaja od kog je… »
(Video) Njoj se niko ne sme zameriti: Golubovićka pretila Mikijevoj ženi, pa sad i ćerki

(Video) Njoj se niko ne sme zameriti: Golubovićka pretila Mikijevoj ženi, pa sad i ćerki

Kurir 26.06.2016
Jelena Golubović je, dok je spremala ručak, ponovo zahtevala od svog nekadašnjeg prijatelja Mikija Mećave da joj uputi izvinjenje, što je on odbio. "Ako mi se ne izviniš, tvoja ćerka će dobiti otkaz! Hoćeš da ti se zakunem?! Dobiće ti ćerka otkaz! To će… »
Jelena ponovo preti Mikiju: Ukoliko mi se ne izviniš, tvoja ćerka će dobiti otkaz! (video)

Jelena ponovo preti Mikiju: Ukoliko mi se ne izviniš, tvoja ćerka će dobiti otkaz! (video)

Svet & Skandal 26.06.2016
Jelena Golubović danas je ponovo zahtevala od Mikija Mećave da joj uputi izvinjenje, što je on odbio. Rediteljka mu je ponovila da će zbog neosnovanih tvrdnji na adresu njegove supruge Milice Obradović stići krivična tužba, a onda je otišla korak dalje u… »

Vesti dana »