Povezane vesti
LDP: Kriminalne strukture napadaju Jovanovića
Blic 26.06.2016
Liberalno-demokratska partija je saopštila da je tokom vikenda "došlo do kontakta" između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP-a. LDP navodi da je povod za to "višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku i… »
Čeda strahuje za život: Kriminalne strukture me progone!
Pravda 26.06.2016
BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija je saopštila da je tokom vikenda "došlo do kontakta" između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP-a. LDP navodi da je povod za to "višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku… »
LDP: Kriminalne strukture vode kampanju protiv Jovanovića
N1 Info 26.06.2016
Liberalno-demokratska partija je saopštila da je tokom vikenda "došlo do kontakta" između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP-a. LDP navodi da je povod za to "višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku, za… »
LDP: Kriminalne strukture napadaju Jovanovića
RTS 26.06.2016
Liberalno-demokratska partija je saopštila da je tokom vikenda "došlo do kontakta" između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP-a. LDP navodi da je povod za to "višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 21 minutajoš 22 povezane

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 46 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 27 minutajoš 12 povezanih