Povezane vesti

(Video) Veliki povratak dragane Mirković: Pogledajte premijeru spota za pesmu Lepi moj

(Video) Veliki povratak dragane Mirković: Pogledajte premijeru spota za pesmu Lepi moj

Kurir 28.06.2016
Dragana Mirković se na scenu vraća u stilu po kom je nekada bila prepoznatljiva. Pevačica je publici predstavila dva spota za nove pesme, u kojima igra sa igračima. Nakon kraće pauze, pevačica je rešila da se aktivira i svoje obožavaoce obraduje… »
(Video) Ekskluzivno na Kurir.RS: Pogledajte spot za novu pesmu Dragane Mirković

(Video) Ekskluzivno na Kurir.RS: Pogledajte spot za novu pesmu Dragane Mirković

Kurir 28.06.2016
Dragana Mirković se na scenu vraća u punom sjaju, a publici će predstaviti pesme na kojima je vredno radila. Posle kraće pauze, pevačica je rešila da se aktivira i vrati na estradno nebo. Pevačica je vredno radila i pripremila novi album koji će… »
Dragana Mirković: Željko Mitrović po mene šalje avion!

Dragana Mirković: Željko Mitrović po mene šalje avion!

Kurir 28.06.2016
Dragana Mirković, koja se nakon kratke pauze pauze vraća na scenu sa dve nove pesme „ Zašto me tražiš“ i „Lepi moji“, koje ćete moći premijerno da čujete na portalu Kurir.rs večeras od 21 sat i od 23 sata, potvrdila je da će do sledeće… »
Dragana Mirković za kurir: Toni se zaljubio u moje tužne oči

Dragana Mirković za kurir: Toni se zaljubio u moje tužne oči

Kurir 28.06.2016
Stvarno sam bila tužna jer sam imala 31 godinu, bilo mi je vreme za decu i udaju, a nikoga nije bilo na vidiku za brak. Njegova ljubav je bila čista prema devojci koja mu se dopala takva kakva jeste. Dragana Mirković se nakon kratke medijske pauze… »
Evo kako je Dragana Mirković upoznala ljubav svog života

Evo kako je Dragana Mirković upoznala ljubav svog života

Tračara 28.06.2016
Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića je jedan od najskladnijih na estradi. Oni su zajedno više od 16 godina, a pevačica se vratila na početak i otkrila kako je Toni uspeo da je šarmira. “Uvek sam se pitala da li me neko voli zato što sam… »

Vesti dana »