Povezane vesti

Ruiz: Zvezdin projekat Lige šampiona bio mi je privlačniji nego novac Kajzerija

Ruiz: Zvezdin projekat Lige šampiona bio mi je privlačniji nego novac Kajzerija

Večernje novosti 28.06.2016
Najvažnije pri dolasku mi je bilo to što je klub imao veliki projekat i plan da se uđe u Ligu šampiona. Verujem da mogu da pomognem – rekao je novi fudbaler crveno-belih. TRAŽILI su ga mnogi, Kajseri je dostavio veoma primamljivu i ozbiljnu ponudu… »
Ruiz izabrao Ligu šampiona ispred Kajserijeve love: Svi su pričali o novcu, samo Zvezda o fudbalu

Ruiz izabrao Ligu šampiona ispred Kajserijeve love: Svi su pričali o novcu, samo Zvezda o fudbalu

Mozzart sport 28.06.2016
“Od Pajea, Azara i Džoa Kola mnogo sam naučio. Oni su rođeni pobednici“, kaže Džon Ruiz novo pojačanje Crvene zvezde. Konačno - Džon Hairo Ruiz! Do juče stalno u podsvesti navijača Crvene zvezde, uplašenih da povremeni reprezentativac… »
Nema više dileme: Džon Ruiz je novi fudbaler Crvene zvezde (fotogalerija)

Nema više dileme: Džon Ruiz je novi fudbaler Crvene zvezde (fotogalerija)

Hot sport 28.06.2016
Crvena zvezda je danas dobila veoma važno pojačanje u borbi za Ligu šampiona u vidu krilnog napadača Džona Ruiza. Hoće, neće i na kraju hoće. Džon Ruiz novi je fudbaler Crvene zvezde. Kostarikanac je danas stigao u Beograd i na našem najvećem… »
Ruiz na Marakani: Drugi nudili pare, Zvezda fudbal

Ruiz na Marakani: Drugi nudili pare, Zvezda fudbal

Mondo 28.06.2016
Ugovor je potpisan na tri godine, napadač je zadužio broj "7", a direktor kluba objasnio šta je presudilo u pregovorima. Foto: MN Press Džon Ruiz, krilni napadač iz Kostarike, potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i postao… »

Vesti dana »