Povezane vesti
Ruiz: Zvezdin projekat Lige šampiona bio mi je privlačniji nego novac Kajzerija
Večernje novosti 28.06.2016
Najvažnije pri dolasku mi je bilo to što je klub imao veliki projekat i plan da se uđe u Ligu šampiona. Verujem da mogu da pomognem – rekao je novi fudbaler crveno-belih. TRAŽILI su ga mnogi, Kajseri je dostavio veoma primamljivu i ozbiljnu ponudu… »
Ruiz izabrao Ligu šampiona ispred Kajserijeve love: Svi su pričali o novcu, samo Zvezda o fudbalu
Mozzart sport 28.06.2016
“Od Pajea, Azara i Džoa Kola mnogo sam naučio. Oni su rođeni pobednici“, kaže Džon Ruiz novo pojačanje Crvene zvezde. Konačno - Džon Hairo Ruiz! Do juče stalno u podsvesti navijača Crvene zvezde, uplašenih da povremeni reprezentativac… »
Nema više dileme: Džon Ruiz je novi fudbaler Crvene zvezde (fotogalerija)
Hot sport 28.06.2016
Crvena zvezda je danas dobila veoma važno pojačanje u borbi za Ligu šampiona u vidu krilnog napadača Džona Ruiza. Hoće, neće i na kraju hoće. Džon Ruiz novi je fudbaler Crvene zvezde. Kostarikanac je danas stigao u Beograd i na našem najvećem… »
Ruiz na Marakani: Drugi nudili pare, Zvezda fudbal
Mondo 28.06.2016
Ugovor je potpisan na tri godine, napadač je zadužio broj "7", a direktor kluba objasnio šta je presudilo u pregovorima. Foto: MN Press Džon Ruiz, krilni napadač iz Kostarike, potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i postao… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama sve spremno za doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 32 minutajoš 12 povezanih

Na kragujevačkoj autobuskoj stanici obustavljena prodaja karata za prevoz do Beograda
Serbian News Media pre 56 minutajoš 53 povezane

Patrijarh Porfirije i muftija Jusufspahić pozivaju na mir pred protest 15. marta
Euronews pre 8 minutajoš 43 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 6 satijoš 34 povezane