Povezane vesti
Izetbegović: Predsednika Nikolića očekujem na jesen
RTS 29.06.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović se nada da će predsednik Srbije Tomislav Nikolić ove jeseni posetiti BiH. Naglašava da bi voleo da to bude u njegovom mandatu predsedavajućeg, radi kako kaže, bošnjačkih i srpskih odnosa… »
Izetbegović: Državni vrh Srbije nije nepoželjan u Srebrenici
Sandžak haber 29.06.2016
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da nikada ne bi rekao da je državni vrh Srbije nepoželjan na obeležavanju godišnjice zločina u Potočarima, prenosi Blic. Da je mene pitao, Ćamil Duraković ne bi rekao… »
Izetbegović se nada Nikoliću na jesen
Mondo 29.06.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović se nada da će predsednik Srbije Tomislav Nikolić ove jeseni posetiti BiH. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Izetbegović je dodao da bi voleo da to bude u njegovom mandatu predsedavajućeg, radi, kako… »
Izetbegović: Državni vrh Srbije nije nepoželjan u Srebrenici
N1 Info 29.06.2016
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da nikada ne bi rekao da je državni vrh Srbije nepoželjan na obeležavanju godišnjice zločina u Potočarima, prenosi Blic. Da je mene pitao, Ćamil Duraković ne bi rekao… »
Izetbegović: Ja nikad ne bih rekao da ste nepoželjni
Vesti online 29.06.2016
Predsedavajući predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da nikada ne bi rekao da je državni vrh Srbije nepoželjan na obeležavanju godišnjice zločina u Potočarima. - Da je mene pitao, Ćamil Duraković ne bi rekao da je državni vrh Srbije… »
Ne smeta mu Vučić u Potočarima
Alo 29.06.2016
Predsedavajući predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da nikada ne bi rekao da je državni vrh Srbije nepoželjan na obeležavanju godišnjice zločina u Potočarima. "Da je mene pitao (načelnik opštine Srebrenica) Ćamil Duraković ne bi… »
Vesti dana »
Zašto su masovna ubistva postala naša nova realnost: Dan nakon masakra, "Blic jutro" uživo iz Crne Gore
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
"On je u stanju da zaustavi Putina": Zelenski sve nadao uložio u to da je Tramp ključni čovek za okončavanje rata u Ukrajini
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski napadi širom Gaze, stradalo najmanje 50 Palestinaca, među njima i deca
Euronews pre 18 minutajoš 4 povezane