Povezane vesti
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino je… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino je… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem: Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac
Blic 03.07.2016
Vesti dana »

Zelenski traži sigurnosne garancije uoči sastanka u Bijeloj kući
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 18 povezanih

Ne krećite bez kišobrana, i danas moguće kiše u ovim mestima će verovatno padati (foto)
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 31 minutajoš 5 povezanih

Zašto će "naš Fijat" sklapati Nepalci i Marokanci - za prekovremeni rad i sa bonusima plata 90.000 dinara
N1 Info pre 50 minutajoš 1 povezana