Povezane vesti
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem: Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac
Blic 03.07.2016
Vesti dana »
Uhapšena 13.: Osoba zbog tragedije u Novom Sadu Oglasilo se Više javno tužilaštvo: Bila nedostupna organima gonjenja
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 59 minutajoš 17 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih