Povezane vesti
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino je… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem - Osećam da je ovo moja zemlja, nisam stranac (video)
Pravda 03.07.2016
- Posetio sam brojne zemlje u Evropi i širom sveta, ali nigde nije kao u Bosni. Svi su prijateljski raspoloženi. Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac - priča za N1 Abu Salm Al Ajad, koji je iz Kuvajta u BiH došao pre pet godina. - Jeftino je… »
Arapi kupuju BiH: Kuvajćanin Abu Salem: Osećam da je ovo moja zemlja, da nisam stranac
Blic 03.07.2016
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, otklonjeni svi kvarovi oko struje
NIN pre 13 minutajoš 33 povezane
Počeo transport sirove nafte iz Hrvatske do rafinerije u Pančevu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 31 povezana
Gradsko stanovništvo porašće za dodatnih 1,5 milijardi ljudi! Sultan Al Džaber: Svet ulazi u novu fazu, ključni računarska snaga i energija
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Ne pada mi na pamet da gubim vreme na Piculu
Danas pre 3 satajoš 21 povezana