Povezane vesti
Silovanja u Hrvatskoj: Tri muškarca su me povezla do smeštaja, popila sam nešto i više se ničega ne sećam
Blic 05.07.2016
Sezona letovanja tek uzima zamah, a hrvatska policija na primorju je već primila dve prijave silovanja turistkinja. U prvom je slučaju 25-godišnja državljanka Kanade prijavila silovanje od strane nepoznatih muškaraca koje se desilo u subotu. U svojoj… »
Silovanja u Hrvatskoj sve češća: Njih trojica su mi ponudili prevoz, a onda su mi dali nešto da popijem!
Srbija danas 05.07.2016
Sezona letovanja tek uzima zamah, a hrvatska policija na primorju je već primila dve prijave silovanja turistkinja. U prvom je slučaju 25-godišnja državljanka Kanade prijavila silovanje od strane nepoznatih muškaraca koje se desilo u subotu. U svojoj… »
Vesti dana »

Snažna oluja stigla u Srbiju: Pala ogromna količina kiše u ovom gradu, vetar čupao stabla iz korena (Video)
Mondo pre 20 minutajoš 26 povezanih

Uslovi Vladimira Putina za kraj rata: Predsednik Rusije traži od Ukrajine odricanje od Donbasa i neutralnost
Euronews pre 31 minutajoš 25 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 37 povezanih

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih