Povezane vesti
Silovanja u Hrvatskoj: Tri muškarca su me povezla do smeštaja, popila sam nešto i više se ničega ne sećam
Blic 05.07.2016
Sezona letovanja tek uzima zamah, a hrvatska policija na primorju je već primila dve prijave silovanja turistkinja. U prvom je slučaju 25-godišnja državljanka Kanade prijavila silovanje od strane nepoznatih muškaraca koje se desilo u subotu. U svojoj… »
Silovanja u Hrvatskoj sve češća: Njih trojica su mi ponudili prevoz, a onda su mi dali nešto da popijem!
Srbija danas 05.07.2016
Sezona letovanja tek uzima zamah, a hrvatska policija na primorju je već primila dve prijave silovanja turistkinja. U prvom je slučaju 25-godišnja državljanka Kanade prijavila silovanje od strane nepoznatih muškaraca koje se desilo u subotu. U svojoj… »
Vesti dana »

Završeni skupovi u Nišu i Novom Sadu: Građani odali poštu nastradalima, na jugu Srbije bilo incidenata (foto, video)
Blic pre 45 minutajoš 40 povezanih

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

MUP zvučni top novosadskoj firmi platio tri puta više nego Amerikanci direktno proizvođaču
Radio 021 pre 13 satijoš 12 povezanih

Novosađani odaju poštu vukašinu Šetnja u tišini od kampusa Univerziteta do Železničke stanice
Dnevnik pre 3 satajoš 38 povezanih

Novak Đoković bez milosti prema Rinkiju Hidžikati: G.O.A.T. ispratio Australijanca iz Majamija
Euronews pre 38 minutajoš 29 povezanih