Povezane vesti
Angelina Jolie emotivnom porukom odgovorila hejterima
Tračara 05.07.2016
Glumici Angelini Jolie dojadile su kritike vezane za usvajanje dece i na Facebooku je dirljivom porukom rešila da se obračuna sa svima koji joj zameraju na ovom plemenitom činu. “Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova majka. On možda… »
Digla prašinu!
Mondo 05.07.2016
Anđelina Džoli objavila na Facebooku fotografiju koja je za samo nekoliko sati dobila 20.000 lajkova i 40.000 šerova! Možda ćete je i šerovati? Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Anđelina Džoli "Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova… »
Potresan status Anđeline Džoli: Napadali su je zbog dece, ovako im je odgovorila
24 Sata 05.07.2016
Anđelina Džoli se obračunala na društvenoj mreži s onima koji su je osuđivali zbog usvajanja dece. Slavna glumica je porukom poslala snažnu poruku i svim roditeljima koji su usvojili svoje dete. Uz objavu je priložila fotografiju sa svojim… »
Anđelina raznežila fanove: Porodica se bazira na ljubavi
Lepota i zdravlje 05.07.2016
Glumica, režiserka, aktivistkinja, humanitarka Anđelina Džoli na svojoj Fejsbuk stranici objavila je status koji je dirnuo hiljade ljudi, a tiče se njenog usvojenog sina. Foto: Guliver/Getty – Umorna sam od toga da mi govore da nisam njegova majka… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane