Povezane vesti
Angelina Jolie emotivnom porukom odgovorila hejterima
Tračara 05.07.2016
Glumici Angelini Jolie dojadile su kritike vezane za usvajanje dece i na Facebooku je dirljivom porukom rešila da se obračuna sa svima koji joj zameraju na ovom plemenitom činu. “Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova majka. On možda… »
Digla prašinu!
Mondo 05.07.2016
Anđelina Džoli objavila na Facebooku fotografiju koja je za samo nekoliko sati dobila 20.000 lajkova i 40.000 šerova! Možda ćete je i šerovati? Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Anđelina Džoli "Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova… »
Potresan status Anđeline Džoli: Napadali su je zbog dece, ovako im je odgovorila
24 Sata 05.07.2016
Anđelina Džoli se obračunala na društvenoj mreži s onima koji su je osuđivali zbog usvajanja dece. Slavna glumica je porukom poslala snažnu poruku i svim roditeljima koji su usvojili svoje dete. Uz objavu je priložila fotografiju sa svojim… »
Anđelina raznežila fanove: Porodica se bazira na ljubavi
Lepota i zdravlje 05.07.2016
Glumica, režiserka, aktivistkinja, humanitarka Anđelina Džoli na svojoj Fejsbuk stranici objavila je status koji je dirnuo hiljade ljudi, a tiče se njenog usvojenog sina. Foto: Guliver/Getty – Umorna sam od toga da mi govore da nisam njegova majka… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 30 minutajoš 24 povezane

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 2 satajoš 12 povezanih

Rusija odbija primirje? Prvo obraćanje zvaničnika Kremlja o predlogu koji su dogovorili SAD i Ukrajina, objavio šta je cilj Moskve (foto, video)
Kurir pre 24 minutajoš 40 povezanih