Povezane vesti

Angelina Jolie emotivnom porukom odgovorila hejterima

Angelina Jolie emotivnom porukom odgovorila hejterima

Tračara 05.07.2016
Glumici Angelini Jolie dojadile su kritike vezane za usvajanje dece i na Facebooku je dirljivom porukom rešila da se obračuna sa svima koji joj zameraju na ovom plemenitom činu. “Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova majka. On možda… »
Digla prašinu!

Digla prašinu!

Mondo 05.07.2016
Anđelina Džoli objavila na Facebooku fotografiju koja je za samo nekoliko sati dobila 20.000 lajkova i 40.000 šerova! Možda ćete je i šerovati? Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Anđelina Džoli "Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova… »
Potresan status Anđeline Džoli: Napadali su je zbog dece, ovako im je odgovorila

Potresan status Anđeline Džoli: Napadali su je zbog dece, ovako im je odgovorila

24 Sata 05.07.2016
Anđelina Džoli se obračunala na društvenoj mreži s onima koji su je osuđivali zbog usvajanja dece. Slavna glumica je porukom poslala snažnu poruku i svim roditeljima koji su usvojili svoje dete. Uz objavu je priložila fotografiju sa svojim… »
Anđelina raznežila fanove: Porodica se bazira na ljubavi

Anđelina raznežila fanove: Porodica se bazira na ljubavi

Lepota i zdravlje 05.07.2016
Glumica, režiserka, aktivistkinja, humanitarka Anđelina Džoli na svojoj Fejsbuk stranici objavila je status koji je dirnuo hiljade ljudi, a tiče se njenog usvojenog sina. Foto: Guliver/Getty – Umorna sam od toga da mi govore da nisam njegova majka… »

Vesti dana »