Povezane vesti
Đorđević: Verujem da ćemo ostvariti željeni rezultat
Beta 07.07.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je danas da Češka zaslužuje maksimalno poštovanje, ali da veruje da će njegova ekipa ostvariti "željeni rezultat" u polufinalu olimpijskog kvalifikacionog turnira. "Česi su protivnik… »
Đorđević pred čehe: Nije fraza da svi igraju košarku, ali i mi smo jako nezgodni!
Hot sport 07.07.2016
Selektor Đorđević najavljuje da je njegov tim svestan svojih kvaliteta, ali i postvljenog cilja ispred sebe. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da će ekipa maksimalno ući u polufinale kvalifikacionog turnira za plasman… »
Đorđević: Maksimalno protiv Češke, imamo svoju misiju
Politika 07.07.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da će ekipa maksimalno ući u polufinale kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju protiv Ceske svesna svojih kvaliteta i postavljenog cilja. „Ulazimo u… »
Saša Đorđević: Poštujemo mi svakoga, ali...
Mondo 07.07.2016
"Poštujemo svakoga, ono što drugi rade, ali smo mnogo neugodni kao protivnici", poručio je Saša Đorđević pred duel sa reprezentacijom Češke. Još dve pobede i Rio! Reprezentacija Srbije bila je maksimalno ozbiljna u grupnoj fazi kvalifikacionog turnira za… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 40 povezanih

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini oružja vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 15 povezanih

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na jutarnja okupljanja ispred novosadskog suda od utorka
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 34 povezane

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 69 povezanih