Povezane vesti

Leonardo: Zvali su me Ronaldinjo, al

Leonardo: Zvali su me Ronaldinjo, al

Mozzart sport 08.07.2016
"Hvalili su me na sve strane, pa će moj zadatak biti u Partizanu da opravdam te reči“, jasan je Brazilac. Partizan je danas predstavio dugo čekano a u Humskoj 1 uveravaju i najkvalitetnije pojačanje u letnjem prelaznom roku. Leonardo da Silva Souza… »
Leonardo promovisan u Partizanu, pa se pohvalio na Instagramu! Evo i kako!

Leonardo promovisan u Partizanu, pa se pohvalio na Instagramu! Evo i kako!

Sportske.net 08.07.2016
Ako je suditi prema dosadašnjim najavama, Partizan je danas dobio možda i najveće pojačanje u dosadašnjem prelaznom roku. Piosali smo već u toku dana, u Humskoj je u petak promovisan Brazilac Leonardo da Silva Souza, koji je zadužio crno-beli dres… »
Leonardo zvanično u Partizanu, Skupština 12. septembra

Leonardo zvanično u Partizanu, Skupština 12. septembra

Dnevnik 08.07.2016
Brazilac Leonardo da Silva Souza potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će u crno-belom dresu opravdati ukazano poverenje. Leonardo je tokom karijere nastupao za Enozis, Metalurg, Gabalu i Anži, a od februara je slobodan… »
Leonardo stigao u Partizan: Zvali su me Ronaldinjo

Leonardo stigao u Partizan: Zvali su me Ronaldinjo

Večernje novosti 08.07.2016
Veoma sam srećna što sam ovde, osećam se kao kod kuće i drago mi je što sam došao. Mislim da je ovo pravi klub za mene - poručio je novi fudbaler crno-belih. ČEKALI su ga u Humskoj dugo, imajući u vidu njegovu fizičku pripremljenost čekaće ga… »
Partizanov "Ronaldinjo": Biću kao Kleo i Žuka

Partizanov "Ronaldinjo": Biću kao Kleo i Žuka

Mondo 08.07.2016
"Zbog sličnosti su me poredili sa Ronaldinjom. Navijači su me do sada u karijeri veoma cenili i zbog toga imam otvorena vrata. Nadam se da ću i u Partizanu imati podršku publike", izjavio Leonardo na promociji. Leonardo da Silva Sousa zvanično je… »
Leonardo: Poredili su me sa Ronaldinjom

Leonardo: Poredili su me sa Ronaldinjom

Beta 08.07.2016
Novi fudbaler Partizana Leonardo Da Silva Sousa rekao je danas da se u Beogradu već oseća kao kod kuće, da misli da je izabrao pravi klub, a kada je opisivao sebe naveo je da su ga tokom karijere poredili sa Ronaldinjom. "Veoma sam srećan što sam… »

Vesti dana »