Povezane vesti

Grujić posle odličnog debija: San mi se ostvario, a Marković i Lovren su mi puno pomogli

Grujić posle odličnog debija: San mi se ostvario, a Marković i Lovren su mi puno pomogli

Sportal blic 14.07.2016
Marko Grujić je imao debi iz snova u dresu Liverpula. Postigao je vodeći pogodak na prijateljskom meču protiv Flitvuda u pobedi 5:0. On je za sajt engleskog tima rekao da mu se san ispunio. Foto: Reuters “Utakmica je bila neverovatna. Ponosan sam na… »
Klop: Grujiću se ostvario san, može još da napreduje

Klop: Grujiću se ostvario san, može još da napreduje

Sportski žurnal 14.07.2016
Menadžer Liverpula Jirgen Klop pohvalio je partiju srpskog fudbalera Marka Grujića protiv Flitvuda (5:0) i poručio da je ostvarenje sna postići gol na debiju. Doskorašnji vezista Crvene zvezde odigrao je sjajnih 45 minuta protiv engleskog trećeligaša, a… »
Grujić: Ostvario mi se san; Klop: Mlad je teško mu padaju pripreme

Grujić: Ostvario mi se san; Klop: Mlad je teško mu padaju pripreme

Večernje novosti 14.07.2016
Trener mi je ukazao šansu da igram u prvih 11 i da budem strelac, što me čini srećnim. Sve od početka je bilo savršeno. Moji novi saigrači su izuzetno ljubazni prema meni, kaže Marko Grujić. Ostrvo je oduševljeno sa Markom Grujićem. Britanski novinari… »
Klop poručio grujiću: I kad si ‘umoran’ ti ‘umukni’! (video)

Klop poručio grujiću: I kad si ‘umoran’ ti ‘umukni’! (video)

Hot sport 14.07.2016
Fenomenalan debi Marka Grujića u Liverpulu obeležen je iznuđenim penalom, golom i stativom protiv Flitvuda, ali je posle meča Srbin dobio savet od sjajnog Jiregena Klopa. Nemački stručnjak na klupi Liverpula je pohvalio Marka, ali rekao da je još rano za… »
Video: Prvenac Grujića za Liverpul

Video: Prvenac Grujića za Liverpul

Večernje novosti 13.07.2016
Marko u pripremnom meču protiv Flitvuda postigao pogodak, iznudio penal i pogodio prečku, sve to za dvadesetak minuta utakmice. Odmah je Marko Grujić pokazao da planira ozbiljno da se nametne Jirgenu Klopu. U pripremnoj utakmici protiv Flitvuda je za… »

Vesti dana »