Povezane vesti
Grujić posle odličnog debija: San mi se ostvario, a Marković i Lovren su mi puno pomogli
Sportal blic 14.07.2016
Marko Grujić je imao debi iz snova u dresu Liverpula. Postigao je vodeći pogodak na prijateljskom meču protiv Flitvuda u pobedi 5:0. On je za sajt engleskog tima rekao da mu se san ispunio. Foto: Reuters “Utakmica je bila neverovatna. Ponosan sam na… »
Klop: Grujiću se ostvario san, može još da napreduje
Sportski žurnal 14.07.2016
Menadžer Liverpula Jirgen Klop pohvalio je partiju srpskog fudbalera Marka Grujića protiv Flitvuda (5:0) i poručio da je ostvarenje sna postići gol na debiju. Doskorašnji vezista Crvene zvezde odigrao je sjajnih 45 minuta protiv engleskog… »
Grujić: Ostvario mi se san; Klop: Mlad je teško mu padaju pripreme
Večernje novosti 14.07.2016
Trener mi je ukazao šansu da igram u prvih 11 i da budem strelac, što me čini srećnim. Sve od početka je bilo savršeno. Moji novi saigrači su izuzetno ljubazni prema meni, kaže Marko Grujić. Ostrvo je oduševljeno sa Markom Grujićem. Britanski… »
Klop poručio grujiću: I kad si ‘umoran’ ti ‘umukni’! (video)
Hot sport 14.07.2016
Fenomenalan debi Marka Grujića u Liverpulu obeležen je iznuđenim penalom, golom i stativom protiv Flitvuda, ali je posle meča Srbin dobio savet od sjajnog Jiregena Klopa. Nemački stručnjak na klupi Liverpula je pohvalio Marka, ali rekao da je još… »
Video: Prvenac Grujića za Liverpul
Večernje novosti 13.07.2016
Marko u pripremnom meču protiv Flitvuda postigao pogodak, iznudio penal i pogodio prečku, sve to za dvadesetak minuta utakmice. Odmah je Marko Grujić pokazao da planira ozbiljno da se nametne Jirgenu Klopu. U pripremnoj utakmici protiv Flitvuda je za… »
Vesti dana »
Srpsko lekarsko društvo podržalo zahteve studenata u blokadi
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 55 povezanih
Plan Bijele kuće za Gazu: Prisilno raseljenje bit će privremeno
Al Jazeera pre 2 satajoš 43 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 16 povezanih