Povezane vesti
Javio se Gulen: Isporučite me, ali neka se sazna istina!
Pravda 17.07.2016
Islamski propovednik koji živi u SAD Fetulah Gulen izjavio je da je spreman za moguću ekstradiciju u Tursku, ali negira svaku umešanost u vojni puč. "Ne plašim se ekstradicije. Ako odluče, neka bude tako", rekao je Fetulah Gulen u intervjuu televiziji… »
Gulen: Vojni udar u Turskoj je možda izrežiran
Gde investirati 17.07.2016
Imam Fetulah Gulen koji živi u SAD, a čije pristalice su turske vlasti okrivile za neuspeli puč, u subotu je izjavio da je pokušaj vojnog udara možda bio izrežiran, javlja Reuters. On je takođe pozvao turski narod da na vojnu intervenciju ne gleda u… »
Gulen: Pokušaj puča u Turskoj možda insceniran
SEEbiz 17.07.2016
SAYLORSBURG - Muslimanski klerik koji živi u SAD-u Fethullah Gulen, čije sljedbenike Turska krivi za propali državni udar, rekao je subotu kako je pokušaj svrgavanja možda bio insceniran te pozvao turski narod da ne gleda vojnu intervenciju kao nešto… »
Optuženi Gilen: Puč je možda izrežiran
Vesti online 17.07.2016
Imam Fetulah Gilen koji živi u SAD, a čije pristalice su turske vlasti okrivile za neuspeli puč, izjavio je da je pokušaj puča možda bio izrežiran. Gilen je pozvao turski narod da na vojnu intervenciju ne gleda u pozitivnom svetlu. On je dodao da postoji… »
Vesti dana »

Bela kuća "napala" Zelenskog uoči sastanka sa Trampom: Drama pred ključni susret, novinar ga prošli put ponizio
Mondo pre 41 minutajoš 29 povezanih

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih

Protesti u Srbiji: Pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 2 satajoš 42 povezane

Nikezić (SSP) traži da tužilaštvo ispita Brnabić zbog tvrdnje da je pad nadstešnice bio diverzija
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane