Povezane vesti

Devenport: Odnosi s Rusijom da ne miniraju integracije Srbije

Dnevnik 21.07.2016
Evropska unija od svih kandidata za članstvo očekuje postepeno usklađivanje. spoljne politike sa zajedničkom evropskom, i nije neuobičajeno da, poput Srbije, pojedine članice imaju specifične odnose sa Rusijom, ali ti odnosi ne bi trebalo da… »

Pravda 21.07.2016
BEOGRAD - Evropska unija od svih kandidata za članstvo očekuje postepeno usklađivanje spoljne politike sa zajedničkom evropskom, i nije neuobičajeno da, poput Srbije, pojedine članice imaju specifične odnose sa Rusijom, ali ti odnosi ne bi trebalo… »
Davenport: Neću da kukam Vučiću zbog tabloida

Davenport: Neću da kukam Vučiću zbog tabloida

RTV 21.07.2016
BEOGRAD - Razgovaram sa premijerom o svim aspektima odnosa Srbije i Evropske unije, pa i o medijskoj situaciji, ali ne želim da kukam kada se o meni u tabloidima pišu laži, ne može to da bude stalna tema naših sastanaka, izjavio je u intervju za… »
Novi NIN: Majkl Davenport: Neću da kukam Vučiću na tabloidne laži

Novi NIN: Majkl Davenport: Neću da kukam Vučiću na tabloidne laži

Blic 21.07.2016
- Ne želim da kukam kada se o meni u tabloidima pišu laži, ne može to da bude stalna tema mojih sastanaka sa premijerom Aleksandrom Vučićem - kaže šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport. U intervjuu za novi broj magazina NIN, upitan kako se… »
Devenport: Proširenje ostaje prioritet EU

Kurir 21.07.2016
Šef delegacije EU Majkl Devenport izjavio je da proširenje ostaje među prioritetima Evropske unije, ističući da je EU svega koji dan posle odluke o Bregzitu usvojila novu globalnu strategiju spoljne i bezbednosne politike gde je istaknut značaj… »

Telegraf 21.07.2016
On je za u intervjuu za NIN, koji je u izdanju od četvrtka preneo beogradski Blic, kazao da o svim aspektima odnosa Srbije i EU razgovara s premijerom Aleksandrom Vučićem, kome je rekao da Vlada mora da ima i da primenjuje strategiju komunikacije o… »

Vesti dana »