Povezane vesti
Mojes se vratio u Premijer ligu
Večernje novosti 23.07.2016
Nekadašnji menadžer Junajteda i Sosijedada će zameniti novog selektora Engleske na klupi Sanderlenda. Nije imao mnogo uspeha Dejvid Mojes u Mančester junajtedu, a slično je bilo i u Real Sosijedadu. Ali, Mojes je dobio novu šansu. Potpisao je… »
Mojes ima novi klub
Mozzart sport 23.07.2016
Nekadašnji menadžer Junajteda potpisao četvorogodišnji ugovor sa Sanderlendom. Sa Mančester Junatedom mu nije išlo! Nije uspeo ni u Real Sosijedadu. Međutim, Dejvid Mojes je dobio još jednu šansu da rehabilituje trenersku karijeru. On je potpisao… »
Dejvide, dobrodošao nazad u Premijer ligu!
Sportske.net 23.07.2016
Vratio se Dejvid Mojes. Nakon što je imao dosta uspeha trenirajući Everton, Dejvid Mojes je stigao u Mančester junajted gde je zamenio velikog ser Aleksa. Ipak, nije se proslavio, dobio je otkaz iste sezone, a kasnije je prešao u Španiju gde je vodio… »
Vesti dana »

Protest "15. za 15" u Beogradu: Počeo centralni skup ispred Narodne Skupštine, masa se premešta na Slaviju (Foto)
Mondo pre 36 minutajoš 61 povezana

BLOG UŽIVO „Hajde zajedno da probudimo Srbiju“: Studenti se obraćaju nepreglednoj masi ljudi na Slaviji, blokiran ceo centar Beograda
Nova pre 1 minutjoš 107 povezanih

Kiša i pad temperature ne utječu na atmosferu studenata ispred Narodne skupštine
Al Jazeera pre 1 satjoš 43 povezane

Kijev objavio snimak – zarobljeni ruski vojnici u Kursku; Moskva: Oboren ukrajinski "mig 29"
RTS pre 36 minutajoš 27 povezanih