Povezane vesti
Mojes se vratio u Premijer ligu
Večernje novosti 23.07.2016
Nekadašnji menadžer Junajteda i Sosijedada će zameniti novog selektora Engleske na klupi Sanderlenda. Nije imao mnogo uspeha Dejvid Mojes u Mančester junajtedu, a slično je bilo i u Real Sosijedadu. Ali, Mojes je dobio novu šansu. Potpisao je… »
Mojes ima novi klub
Mozzart sport 23.07.2016
Nekadašnji menadžer Junajteda potpisao četvorogodišnji ugovor sa Sanderlendom. Sa Mančester Junatedom mu nije išlo! Nije uspeo ni u Real Sosijedadu. Međutim, Dejvid Mojes je dobio još jednu šansu da rehabilituje trenersku karijeru. On je potpisao… »
Dejvide, dobrodošao nazad u Premijer ligu!
Sportske.net 23.07.2016
Vratio se Dejvid Mojes. Nakon što je imao dosta uspeha trenirajući Everton, Dejvid Mojes je stigao u Mančester junajted gde je zamenio velikog ser Aleksa. Ipak, nije se proslavio, dobio je otkaz iste sezone, a kasnije je prešao u Španiju gde je vodio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ogroman broj ljudi krenuo ka Skupštini: Bajkeri i veterani formirali prsten, na Slaviji nema gde igla da padne
Nova pre 13 minutajoš 96 povezanih

Određeno zadržavanje nasilnom vozaču iz žarkova! Oglasio se MUP povodom bahate vožnje zbog koje su 3 osobe povređene na Belim vodama!
Kurir pre 13 minutajoš 30 povezanih

Studenti objavili proširenje mape skupa: Evo gde će biti postavljene dve bine, ovo je novi plan
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih