Povezane vesti
Evropska unija traži od Republike Srpske da ukloni smrtnu kaznu
Al Jazeera 23.07.2016
Izvještaj Evropske unije o Bosni i Hercegovini podvlači da je potrebno ukinuti odredbu o smrtnoj kazni u Ustavu bh. entiteta Republika Srpska. Ukidanje smrtne kazne u Bosni i Hercegovini jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava Evropske unije… »
EU traži od RS da i u Ustavu ukloni smrtnu kaznu
RTV 23.07.2016
BANJALUKA, SARAJEVO - Ukidanje smrtne kazne u BiH jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava EU i ta obaveza se odnosi na svaku zemlju koja teži ka članstvu u EU, rečeno je banjalučkim "Nezavisnim novinama" u Delegaciji Evropske unije u… »
Alo 23.07.2016
Ukidanje smrtne kazne u BiH jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava EU i ta obaveza se odnosi na svaku zemlju koja teži ka članstvu u EU, rečeno je banjalučkim "Nezavisnim novinama" u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu. "Mi smo apelovali… »
EU poručila Srpskoj: Ukinite smrtnu kaznu!
Vesti online 23.07.2016
Ukidanje smrtne kazne u BiH jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava EU i ta obaveza se odnosi na svaku zemlju koja teži ka članstvu u EU, rečeno je banjalučkim "Nezavisnim novinama" u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu. - Mi smo… »
EU ucenjuje Republiku Srpsku da promeni Ustav i ukine smrtnu kaznu!
Pravda 23.07.2016
BANjALUKA - Ukidanje smrtne kazne u BiH jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava EU i ta obaveza se odnosi na svaku zemlju koja teži ka članstvu u EU, rečeno je banjalučkim "Nezavisnim novinama" u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu. "Mi… »
RTS 23.07.2016
Ukidanje smrtne kazne u BiH jedan je od glavnih ciljeva politike ljudskih prava EU i ta obaveza se odnosi na svaku zemlju koja teži ka članstvu u EU, rečeno je banjalučkim "Nezavisnim novinama" u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu. "Mi smo apelovali… »
Vesti dana »

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane

Pijan zlostavljao majku u kući u Zemunu: Uhapšen 8. marta, odmah mu određen pritvor
Telegraf pre 50 minutajoš 25 povezanih

Sudar tankera u Severnom moru: Povređeno 32 ljudi, izliva se nafta
Vreme pre 32 minutajoš 23 povezane