Povezane vesti
Vlada Kosova usvojila zakon o demarkaciji s Crnom Gorom
Sandžak haber 04.08.2016
Vlada Kosova usvojila je danas Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom. Premijer Kosova Isa Mustafa je, pozivajući se na naučno-stručnu raspravu koja je održana juče, rekao da je došlo do suočavanja… »
Vlada Kosova usvojila zakon o demarkaciji s Crnom Gorom
N1 Info 04.08.2016
Vlada Kosova usvojila je danas Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom. Premijer Kosova Isa Mustafa je, pozivajući se na naučno-stručnu raspravu koja je održana juče, rekao da je došlo do suočavanja… »
Vlada Kosova usvojila Predlog zakona o demarkaciji granice sa Crnom Gorom Beta
Studio B 04.08.2016
Vlada Kosova usvojila je danas Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom.Premijer Kosova Isa Mustafa je, pozivajući se na naučno-stručnu raspravu koja je održana juče, rekao da je došlo do suočavanja… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 15 povezanih

Netanjahu: Zauzećemo Gazu ako Hamas ne pusti taoce; Gaza: Zatvaranje granica ima "katastrofalne posledice"
RTS pre 29 minutajoš 2 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Novaku Đokoviću otvoren put ka 100. tituli: Fis eliminisao prvog nosioca u Majamiju
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih