Povezane vesti
(Video) Osmeh od milion dolara: Evo šta Anastasiju zabavlja na plaži, a nije Kostadin!
Kurir 04.08.2016
Sunce, leto, more, ali ona nigde ne ide bez omiljene aplikacije. Ćerka pevačice Svetlane Ražnatović, Anastasija Ražnatović podelila je sa svojim fanovima na Instagramu kako provodi vreme ovog leta. Malo je reći da je pobrala mnogobrojne… »
(Video) Ode i Šijan u muzičare: Mirko sine, možda ipak da probaš sa pevanjem?
Kurir 04.08.2016
Majka mu je poznata pevačica, a on se ipak opredelio za harmoniku! Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, sa svojim fanovima na Instagramu podelio svoj muzički talenat i to uz poruku: "Ja samo pevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram"! Ovo… »
(Video) Pokemonska osveta: Oni jure i gađaju ljude ogromnim loptama!
Kurir 04.08.2016
Švajcarci se urotili protiv Pokemona, a evo kako uzvraćaju udarac svetskoj senzaciji. Ukoliko igrate ovu igru u Bazelu, ovo je ono što može da vas strefi na putu do ulova. Video Frikimalismo NAPRAVILA JE 4 REPIĆA OD NJENE KOSE: Ono što je na kraju… »
Vesti dana »
Studenti u Staroj Pazovi, građani ih dočekali večerom i vatrometom (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Više od šetnje: Studenti u dvodnevnom maršu ka blokadi mostova (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 73 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 1 satjoš 117 povezanih
Uživo taoci na slobodi! Haotične scene u Gazi: Hamas predao 8 zarobljenika, Izrael nakon toga doneo šok odluku (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane