Povezane vesti

Vučić o privatizaciji fudbalskih klubova: "Večiti" reketiraju državu

Vučić o privatizaciji fudbalskih klubova: "Večiti" reketiraju državu

Večernje novosti 10.08.2016
Partizan i Zvezda moraju da se privatizuju, jer samo uzimaju pare i unapred ih troše. Naša namera je da mi uzimamo novac od njih, kaže Aleksandar Vučić. FUDBALSKI klubovi, a pre svih Crvena zvezda i Partizan, moraju da se privatizuju, jer samo… »
Vučić: Zvezda i Partizan nisu u stanju da nađu sponzore, država im plaća reket

Vučić: Zvezda i Partizan nisu u stanju da nađu sponzore, država im plaća reket

Sportal blic 10.08.2016
Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je da nije bio dovoljno jak da reši pitanje privatizacije sportskih klubova, ističući da najveći klubovi reketiraju državu, a nisu u stanju da nađu sponzore. Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija "Ne mogu da rešim… »
Vučić: Zvezda i Partizan reketiraju državu, mi želimo da uzimamo pare od njih, a ne oni od nas

Vučić: Zvezda i Partizan reketiraju državu, mi želimo da uzimamo pare od njih, a ne oni od nas

Hot sport 10.08.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić dotakao se u velikoj meri nekoliko važnih sportskih pitanja u izlaganju u Skupštini Srbije. Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je da fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan nisu u stanju da nađu sponzore, već… »
Vučić: "Večiti su teška bolest, država im plaća reket!"

Vučić: "Večiti su teška bolest, država im plaća reket!"

Sportske.net 10.08.2016
Kandidat za premijera Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na problem finansiranja sporta i tom prilikom žestoko "udario" po Crvenoj zvezdi i Partizanu. Sednica na kojoj se raspravlja o sastavu nove Vlade Republike Srbije danas je… »
Vučić: Privatizacija Zvezde i Partizana je neophodna

Vučić: Privatizacija Zvezde i Partizana je neophodna

Novi magazin 10.08.2016
Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da je neophodno privatizovati fudbalske klubove, uključujući Partizan i Crvenu zvezdu, kako bi se prestalo s trošenjem državnih para za njihovo funkcionisanje. Tokom rasprave o radu buduće vlade u… »

Vesti dana »