Povezane vesti
Ogavno i odvratno Ovim gnusnim porukama je pedofil iz Beograda (66) mamio devojčicu (11) na sastanak
Kurir 13.08.2016
Dragan Ž. (66), pedofil iz Beograda, uhapšen je u sredu nakon što ga je u saradnji s policijom uhvatila majka devojčice (11), s kojom je preko Fejsbuka pokušao da ugovori "druženje". Majka je u dogovoru s policijom nastavila da mami pedofila, a… »
Šokantne poruke pedofila sa fejsbuka: "Vreme je da osetiš mušku ruku"
Pravda 13.08.2016
Pedofila Dragana Ž. (66) iz Beograda u ruke policije namamila je N. J., majka jedanaestogodišnje devojčice koju je manijak pronašao na Fejsbuku i, po svemu sudeći, hteo da ugovori susret kako bi je obljubio. Kada joj je ćerka rekla da joj je zahtev… »
Majka glumila ćerku: Bolesnik je hteo da mi siluje dete, pomogla sam da ga uhapse!
Kurir 13.08.2016
Pričao mi je da mu je prva žrtva bila devojčica od osam godina, koju je kod njega dovela njena starija sestra. Dok ju je silovao, ona je plakala, a sestra ju je umirivala. Povraćala sam od muke, ispričala je majka N. J. Dragan Živanović (66)… »
Vesti dana »
Najmanje 47 osoba ubijeno, a 22 ranjene u izraelskom napadu na Balbek-Hermel u Libanu
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Oglasio se kremlj: Rusija upozorila SAD da će lansirati hipersoničnu raketu na Ukrajinu
Kurir pre 4 satijoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane