Povezane vesti

Imam upucan u glavu: Posle molitve ubijen muslimanski vođa, njegov pomoćnik ranjen (foto) (video)

Imam upucan u glavu: Posle molitve ubijen muslimanski vođa, njegov pomoćnik ranjen (foto) (video)

Telegraf 14.08.2016
Meštani su na protestu vikali kako je za ovo ubistvo kriv Donald Tramp zbog širenja islamofobije. Naoružani napadač otvorio je vatru i ubio muslimanskog imama, upucavši ga u glavu nakon popodnevne molitve. Njegov pomoćnik je takođe upucan, ali u… »
Njujork: Ubijen imam i njegov asistent

Njujork: Ubijen imam i njegov asistent

Slobodna Evropa 14.08.2016
Pedesetpetogodišnji imam Maulama Akondži (Akonjee)i njegov 64-godišnji asistent Tara Udin (Thara Uddin) ubijeni su u subotu dok su se vraćali iz lokalne džamije nešto pre 18 sati po srednjeevropskom vremenu, javlja BBC. Žrtvama je s leđa prišao… »
Mecima na muslimane: U Njujorku ubijeni imam i njegov pomoćnik, za zločin svi krive Trampa

Mecima na muslimane: U Njujorku ubijeni imam i njegov pomoćnik, za zločin svi krive Trampa

Telegraf 14.08.2016
Imam i njegov pomoćnik ubijeni su dok su napuštali džamiju Al-Furkan DŽame Masdžid nakon subotnje popodnevne službe, bili su obučeni u tradicionalnu muslimansku odeću. Imam koji je juče usred bela dana ubijen iz vatrenog oružja tokom nereda na… »

Vesti dana »