Povezane vesti

Ona živi pravu ljubavnu bajku: Seka Aleksić je ovim detaljem otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj (FOTO)

Ona živi pravu ljubavnu bajku: Seka Aleksić je ovim detaljem otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj (FOTO)

Story 14.08.2016
Dok se oboje spremaju za najvažniju ulogu u životu, Seka Aleksić je otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj u trudnoći. Njen odgovor je mnoge iznenadio. Prelepa trudnica željno iščekuje dan kada će postati majka, a njen suprug Veljko je… »
Moje nebo, moje sve: Seka Aleksić posvetila emotivni status suprugu

Moje nebo, moje sve: Seka Aleksić posvetila emotivni status suprugu

Blic 14.08.2016
Folk pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić uskoro će se ostvariti u ulozi roditalje, a poznata pevačica podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama emotivnu poruku koju je namenila suprugu. Pogledajte na Instagram-u Naime, Seka i… »
E, to je pravi muškarac! Seka Aleksić: Bog me je nagradio kada mi je poslao Veljka!

E, to je pravi muškarac! Seka Aleksić: Bog me je nagradio kada mi je poslao Veljka!

Svet & Skandal 14.08.2016
Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a dok sitno broji do rođenja njihovog sina, pevačica je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama koliko joj je bitna podrška njene jače polovine. “Moje… »

Vesti dana »