Povezane vesti
Bajden i Leven – prvi visoki gosti nove Vlade
RTS 14.08.2016
Prvi gosti nove Vlade u Beogradu biće američki potpredsednik i švedski premijer. Džozef Bajden u utorak dolazi u drugu posetu Srbiji, prvi put u Beogradu je bio 2009, a poseta Stefana Levena prva je poseta jednog švedskog premijera našoj zemlji… »
Šta se može očekivati od posete Bajdena Srbiji?
Blic 14.08.2016
Poseta potpredsednika SAD Džozefa Bajdena dolazi neposredno po formiranju nove vlade u Srbiji, a to je, smatra profesor Fakulteta političkih nauka Dragan Simić, znak podrške, ne samo toj vladi, već i reformskom kursu i saradnji između dve zemlje… »
Džozef Bajden u utorak dolazi u Srbiju
Gde investirati 14.08.2016
Potpredsednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) doputovaće u utorak u Beograd, gde će razgovarati sa srpskim državnim vrhom. Biće to drugi dolazak Bajdena u Srbiju, gde je bio 2009. godine. Drugi čovek odlazeće američke administracije, inače u dva… »
Potpredsednik SAD Bajden u utorak u Beogradu
Politika 14.08.2016
Potpredsednik SAD Džozef Bajden doputovaće u utorak u Beograd, gde će razgovarati sa srpskim državnim vrhom. Biće to drugi dolazak Bajdena u Srbiju, gde je bio 2009. godine. Drugi čovek odlazeće američke administracije, inače u dva mandata… »
Šta će Bajden da traži od Beograda, a šta od Prištine?
Vesti online 14.08.2016
Drugi čovek Amerike, koji je u administraciji Barka Obame u dva mandata bio zadužen za Balkan, dolazi u Beograd sa starom frazom "da se slažemo da se oko Kosova ne slažemo", a u Prištinu po garancije da je kosovska Vlada dovoljno stabilna da izdrži… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana