Povezane vesti
Staklorezac monstrum Uhvatila sam mog oca da na tavanu bludniči nad mojim ćerkama od 4 i 5 godina!
Kurir 15.08.2016
Majka zatekla pripitog oca sa spuštenim šorcem kako zlostavlja njene ćerke. Sin i žena brane monstruma, hteli sve da zataškaju. Staklorezac Radiša M. (63) iz Golupca uhapšen je zbog sumnje da je u petak na tavanu svoje kuće obljubio svoje unuke od… »
Rođaci u šoku zbog prijave pedofilije: Ćerka: Moj otac je primorao unuke na oralni seks
Blic 14.08.2016
Radiša Miletić (63) iz Golupca uhapšen je zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje nad svojim unukama, starim četiri i pet godina. Miletić je uhapšen u petak uveče i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti izveden na… »
Obrt u slučaju pedofilije u Požarevcu: Radiša žrtva ćerkine osvete?
Večernje novosti 14.08.2016
Sin i supruga uhapšenog Radiše Miletića tvrde da on nikada nije zlostavljao unuke. Ćerka Dragana ispričala tri različite priče o nedelu oca. Porodica optužuje majku dece. Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je pritvor do 30 dana Radiši… »
Svaku treću devojčicu u Srbiji napao pedofil
Večernje novosti 14.08.2016
Policija otkriva sve više slučajeva seksualnog zlostavljanja dece, poslednje hapšenje juče u Požarevcu. Kazne u proseku godinu dana, uskoro strože kažnjavanje. Za tri godine uhvaćeno njih 594, osuđeno tek 87. U POŽAREVCU je juče otkriven još… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti uskoro u Inđiji: Stopala bole, snagu daje podrška građana
N1 Info pre 15 minutajoš 52 povezane
Studenti iz Beograda krenuli u protestni marš do Novog Sada
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 34 povezane
VJT u Beogradu: Ispitano četvoro oštećenih u incidentu ispred FDU, za sutra planirani svedoci
NIN pre 1 satjoš 72 povezane
"Nema preživelih, ovo je bila mračna noć u Vašingtonu": Tramp se obratio zbog sudara vojnog helikoptera i aviona
Mondo pre 1 satjoš 117 povezanih
Hamas oslobodio još osam talaca; oslobođeni palestinski zatvorenici stigli u Gazu i na Zapadnu obalu
RTS pre 49 minutajoš 34 povezane