Povezane vesti

Ana Brnabić: Vučić me nije predstavio kao gej ministra, bio je korektan, hvala mu na podršci

Ana Brnabić: Vučić me nije predstavio kao gej ministra, bio je korektan, hvala mu na podršci

Pravda 15.08.2016
BEOGRAD - Vidim političku volju da se srede stvari u javnoj upravi, ali potrebna je mentalna spremnost. Dobar pokazatelj je to što od kad sam preuzela resor niko nije rekao da obratim pažnju na svoj kabinet, državne sekretare, pomoćnike ministra, kao… »
BRNABIĆ: Ne bih ušla u Vladu da mislim da nije spremna za reforme

BRNABIĆ: Ne bih ušla u Vladu da mislim da nije spremna za reforme

Telegraf 15.08.2016
Poziv u Vladu Srbije došao je zbog iskustva koje ima u vezi sa reformom lokalne samouprave, a ima, kako tvrdi, punu podršku za reforme i planira obuku državnih službenika. Ministarka državne uprave Ana Brnabić ocenila je danas da vidi političku… »
Brnabić: Vidim političku volju da se srede stvari u javnoj upravi

Brnabić: Vidim političku volju da se srede stvari u javnoj upravi

Nova ekonomija 15.08.2016
Vidim političku volju da se srede stvari u javnoj upravi, ali potrebna je mentalna spremnost. Dobar pokazatelj je to što od kad sam preuzela resor niko nije rekao da obratim pažnju na svoj kabinet, državne sekretare, pomoćnike ministra, kao ni na… »
Brnabić: Vidim političku volju da se sredi javna uprava

Brnabić: Vidim političku volju da se sredi javna uprava

Danas 15.08.2016
Vidim političku volju da se srede stvari u javnoj upravi, ali potrebna je mentalna spremnost, izjavila je je nova ministarka državne uprave Ana Brnabić. Dobar pokazatelj je to što od kad sam preuzela resor niko nije rekao da obratim pažnju na svoj… »

Vesti dana »