Povezane vesti

Upozorenje: Suočeni smo sa podmuklim trećim svetskim ratom!

Vesti online 19.08.2016
Bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek izjavio je da je svet suočen sa podmuklim trećim svetskim ratom, apelujući na političare da konačno spoznaju stanje. On je, u izlaganju na otvaranju izložbe "Lili Marlen - šlager piše istoriju", u dvorcu… »

Bivši vicekancelar upozorava: Priznajte, suočeni smo s podmuklim Trećim svetskim ratom!

Kurir 19.08.2016
Bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek izjavio je u četvrtak da je svet suočen sa podmuklim Trećim svetskim ratom, apelujući na političare da konačno spoznaju stanje. On je u izlaganju na otvaranju izložbe "Lili Marlen - šlager piše… »

Busek: Suočeni smo sa podmuklim Trećim svetskim ratom

RTS 19.08.2016
Bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek izjavio je da je svet suočen sa podmuklim Trećim svetskim ratom, apelujući na političare da konačno spoznaju stanje. Erhard Busek je, u izlaganju na otvaranju izložbe "Lili Marlen - šlager piše istoriju"… »

Busek: Suočeni smo sa podmuklim Trećim svetskim ratom

Novi magazin 19.08.2016
Bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek izjavio je u četrvtak da je svet suočen sa podmuklim Trećim svetskim ratom, apelujući na političare da konačno spoznaju stanje. On je, u izlaganju na otvaranju izložbe "Lili Marlen - šlager piše… »

"Suočeni smo sa podmuklim Trećim svetskim ratom"

Blic 19.08.2016
Bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek izjavio je u četrvtak da je svet suočen sa podmuklim Trećim svetskim ratom, apelujući na političare da konačno spoznaju stanje. The Hon. Erhard Busek, Former Vice Chancellor of Austria at The Annual… »

Vesti dana »

Milojeva dvosmislena poruka: Najdraži meč i pobeda

N1 Info pre 4 satajoš 19 povezanih

Zvezda izgubila u Zadru

Beta pre 3 satajoš 18 povezanih

Jedan mrtav, više povređenih u zemljotresu na Filipinima

Slobodna Evropa pre 11 satijoš 16 povezanih