Povezane vesti
Božović: Kriv sam za Sasuolo, ali nismo spremni za Evropu
Dnevnik 20.08.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da prihvata odgovornost za visok poraz od Sasuola (3:0) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, ali da smatra da crveno-beli još nisu spremni za jaka evropska takmičenja. "Odigrali smo 10… »
Božović preuzeo odgovornost za poraz od Sasuola: Neka se pojavi onaj ko je obećao Evropu
Večernje novosti 20.08.2016
Uvek je trener kriv za poraz, šta je tu je, ne može se popraviti ono što se dogodilo. Možemo sada da se okrenemo sledećim utakmicama i da popravimo utisak - rekao je trener Zvezde i vređao novinare. EKIPA se ne pravi preko noći! Ja nisam obećao ni… »
Sramotno: Trener Zvezde nazvao urednika "Blica" govedom
Sportal blic 20.08.2016
Kad smo čuli da će trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović da nam javno odgovori na naše kritike posle katastrofalnih rezultata u Evropi, nadali smo se da će nas mlatnuti argumentima. Da će nam možda reći da se ne razumemo u fudbal ili da… »
Besramni Božović opet vređao novinare!
Vesti online 20.08.2016
Vuk dlaku menja, ali ćud nikako. I na koneferenciji za novinare pred nastavak Super lige, trener crveno-belih, Miodrag Božović, nastavio je besramno, prizemno da vreća predstavnike "sedme sile". - Ne bežim od toga da sam kriv za rezultat utakmice sa… »
Nastavlja po starom: Miodrag Božović ponovo vređa novinare!
Hot sport 20.08.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović veći deo današnje konferencije za novinare posvetio je utakmici sa Sasuolom i ponovo je vređao novinare. Dva dana posle velikog neuspeha u prvoj utakmici protiv Sasuola, strateg Crvene zvezde Miodrag… »
Božović prihvatio odgovornost za Sasuolo, vređao novinare
Novi magazin 20.08.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović veći deo današnje konferencije za novinare posvetio je utakmici sa Sasuolom i ponovo je vređao novinare, rekavši da neće oni da ga teraju iz kluba. "Ne bežim od toga da sam kriv za rezultat utakmice… »
Vesti dana »
![Jokić sjajan protiv micićevog novog kluba: Srbin ponovo punio sve kolone! (video)](https://nstatic.net/541/38942541opcvyp.jpg)
Jokić sjajan protiv micićevog novog kluba: Srbin ponovo punio sve kolone! (video)
Hot sport pre 47 minutajoš 10 povezanih
![Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu](https://nstatic.net/251/38942251thrnit.jpg)
Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih