Povezane vesti

Suarez: Mesi je u meč ušao kao zver, najbolji je igrač na planeti

Suarez: Mesi je u meč ušao kao zver, najbolji je igrač na planeti

Večernje novosti 21.08.2016
Moj učinak nije na prvom mestu, zadovoljan sam što sam pomogao timu da sa stilom startuje u šampionatu, rekao je igrač Barselone posle prvog kola. BARSELONA je smrvila Betis na startu Primere 6:2 i najavila da je spremna i bez Nejmara (zaigraće u… »
Primera: Pljusak golova u subotu

Primera: Pljusak golova u subotu

Hot sport 21.08.2016
U prvom kolu Španskog prvenstva viđena su dva nesvakidašnja rezultata, od kojih se jedan viđa redovno u vaterpolu, ali ne i u fudbalu. Uspepniji su bili domaći klubovi, zapravo gosti su uspeli samo do remija u dva meča. PRIMERA: Barsa izrešetala i… »
Uspešan start: Iguain vodi Juventus ka odbrani titule

Uspešan start: Iguain vodi Juventus ka odbrani titule

Sportal blic 20.08.2016
Fudbaleri Juventusa počeli su odbranu šampionske titule pobedom protiv Fjorentine od 2:1, u prvom kolu Serije A. Foto: Reuters Crno-beli su na svom terenu u Torinu poveli u 37. minutu golom Samija Kedire, a izjednačio je Nikola Kalinić u 70. Pobedu… »
Rafal na startu: Barselona sa šest golova počela odbranu titule

Rafal na startu: Barselona sa šest golova počela odbranu titule

Sportal blic 20.08.2016
Fudbaleri Barselone su već u prvom kolu Primere pokazali da imaju nameru da odbrane titulu. Oni su na svom terenu sa 6:2 (3:1) deklasirali Betis. Foto: Reuters Luis Suarez Junak pobede je Luis Suarez koji je postigao tri gola. Mesi je dva puta zatresao… »

Vesti dana »