Povezane vesti
Iliev: Svlačionica je podeljena, neki igrači su zaslužni za odlazak Tomića, sve ih drugo zanima osim kako igraju
Večernje novosti 22.08.2016
Svašta se priča u svlačionici: te ko koliku platu ima, te ko će da bude trener, ko je s kim i gde izašao, da li je nešto popio ili ne... Svime se bave, samo ne svojom igrom, kaže sportski direktor Partizana. U Partizanu se ozbiljno zakuvalo, novi… »
Iliev: Verujem da je svlačionica bojkotovala Tomića! Pojedince sve zanima, samo ne kako igraju
Mozzart sport 22.08.2016
Sportski direktor Partizana najavljuje ozbiljne rezove do kraja prelaznog roka. Ne, zaista ne verujem u to. Ja sam bio sportista i oni su sportisti, znam kako razmišljaju. Ako to eventualno postoji, onda je to najgori sloj ljudskog društva i siguran sam… »
Puklo u Partizanu: Ivica Iliev eliminiše grupu igrača koja je „oterala“ Tomića
Sportski žurnal 22.08.2016
Posle najnovijih dešavanja počinjem da verujem da su neki igrači bili „zaslužni” za odlazak Ivana Tomića. Dva koraka napred, jedan nazad – za anuliranje svega dobro učinjenog protiv Javora i Čukaričkog i jedan od najgorih Partizanovih… »
Vesti dana »
Protest na trgu Slavija, petnaest minuta tišine za žrtve tragedije u Novom Sadu
RTS pre 29 minutajoš 55 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 13 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine: Veliki studentski protest u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih