Povezane vesti

Veličaju dede dželate

Veličaju dede dželate

Večernje novosti 22.08.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić o napadima iz Hrvatske i ulaganju države u sport. Tražimo samo da izraze kajanje porodicama žrtava. Tri miliona evra za osvajače medalja. ŽAO mi je što hrvatski zvaničnici neće da pogledaju istini u oči i… »
Vučić: Više ne odgovaramo na uvrede Hrvata

Vučić: Više ne odgovaramo na uvrede Hrvata

Mondo 22.08.2016
Članovi Vlade Srbije od danas će se uzdržavati od napada koji dolaze od hrvatskih zvaničnika, najavio je premijer Aleksandar Vučić. Foto: tanjug/ rade prelic/ nr "Od danas će se članovi Vlade Srbije maksimalno uzdržavati povodom izjava hrvatskih… »
Vučić: Od danas se nećemo obazirati na izjave koje dolaze iz Hrvatske

Vučić: Od danas se nećemo obazirati na izjave koje dolaze iz Hrvatske

Blic 22.08.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se od danas članovi Vlade Srbije uzdržavati od komentarisanja negativnih izjava koje ovih dana dolaze iz Hrvatske. - Srbija nije šaka zobi. Neka oni nastave da vređaju, mi ih se nismo uplašili, mi… »
Vučić: Vlada više neće komentarisati izjave iz Hrvatske

Vučić: Vlada više neće komentarisati izjave iz Hrvatske

Politika 22.08.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je žao što hrvatski zvaničnici neće da sagledaju činjenice i pogledaju istini u oči i poručio da će od danas članovi vlade Srbije da se uzdržavaju od bilo kakvih reakcija na izjave koje dolaze… »
Vučić: Članovi vlade će se uzdržavati komentara na hrvatske provokacije

Vučić: Članovi vlade će se uzdržavati komentara na hrvatske provokacije

Novi magazin 22.08.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će od danas članovi vlade maksimalno da se uzdržavaju da komentarišu negativne izjave koje se iz Hrvatske upućuju na račun Srbije. "Uzdržavaćemo se ne zato što smo ih se uplašili, već… »

Vesti dana »