Povezane vesti

Tramp: Hilari Klinton ne može da bude predsednik SAD-a jer je bolesna

Tramp: Hilari Klinton ne može da bude predsednik SAD-a jer je bolesna

Nova ekonomija 23.08.2016
Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp optužio je Hilari Klinton da fizički nije u stanju da obavlja predsedničku funkciju, zato što je bolesna. "Ona nema fizičku ni mentalnu snagu da bude predsednik", ponovio je nekoliko puta Tramp na… »
Zdravlje Hilari Klinton nova meta kampanje Donalda Trampa

Zdravlje Hilari Klinton nova meta kampanje Donalda Trampa

Večernje novosti 23.08.2016
Zdravlje Hilari Klinton postalo je nova meta kampanje njenog republikanskog rivala Donalda Trampa, a mnogi članovi Trampovog izbornog tima posežu i za teorijama zavere koje dodatno podstiču sumnje. Zdravlje kandidatkinje Demokratske stranke na… »
Klinton: Zar treba da dokazujem da sam živa i zdrava?

Klinton: Zar treba da dokazujem da sam živa i zdrava?

Novi magazin 23.08.2016
Demokratska kandidatkinja na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton odbacila je optužbe da je fizički nepodobna za Belu kuću i ocenila da su te optužbe deo "sulude strategije" i "alternativne realnosti" koje nisu fokusirane na najvažnija… »
Zdravlje Hillary Clinton - nova meta Trumpove kampanje

Zdravlje Hillary Clinton - nova meta Trumpove kampanje

SEEbiz 23.08.2016
NEW YORK - Zdravlje Hillary Clinton postalo je nova meta napada Trumpovog stožera u američkoj predsjedničkoj kampanji. Ona nema "tjelesnu ni mentalnu snagu" da bude predsjednica, ponovio je nekoliko puta zadnjih dana njezin republikanski protivnik… »
Hilari krije podatke: Pa zar treba da dokazujem da sam zdrava?

Hilari krije podatke: Pa zar treba da dokazujem da sam zdrava?

Pravda 23.08.2016
VAŠINGTON - Demokratska kandidatkinja na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton odbacila je optužbe da je fizički nepodobna za Belu kuću i ocenila da su te optužbe deo "sulude strategije" i "alternativne realnosti" koje nisu fokusirane na… »

Vesti dana »