Povezane vesti
Vedrana Rudan uništila Milanovića: Nazvala ga najodvratnijim rečima koje pas maslom ne bi mogao pojesti!
Telegraf 26.08.2016
- Hrvatska je, nažalost, primitivna zemlja jer njome vladaju milanovići. A sve bi moglo biti i drugačije i ljepše -napisala je Rudanova. Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan oštro je napala bivšeg premijera Hrvatske Zorana Milanovića, nazivajući ga… »
Vedrana rudan izazvala haos na internetu: Sram me je zemlje u kojoj je Milanović nekad bio premijer!
Kurir 26.08.2016
Milanović, službeno najveći levičar u Hrvata, sastao se sa grupom desničara da bi im objasnio kako u Hrvatskoj ima i Hasanbegović veći od Hasanbegovića. Zaista mi nije jasno kako se na našoj političkoj sceni u jeku kampanje mogao ukazati ovakav… »
Rudan SDP-u: Šutnite ovog "bigšitera"
RTV 26.08.2016
ZAGREB - Na ispade bivšeg premijera i pretendenta na tu funkciju u narednom mandatu Zorana Milanovića reagovala je ugledna hrvatska spisateljica Vedrana Rudan poručivši da se stidi zemlje u kojoj je "ovo bilo premijer", a SDP-u je predložila da iz… »
Vedrana rudan osula po milanoviću: Sve bi trebalo da ima svoje granice pa i političko delovanje bahatog, nadrkanog…
Večernje novosti 26.08.2016
Da li su esdepeovci pri sebi? Balašević je znao reći da su luđake nekad puštali samo za vikend. Ovaj je na slobodi stalno a nigdje na vidiku ni liječnika ni lijekova ni košulje. Milanović, službeno najveći ljevičar u Hrvata, sastao se sa grupom… »
Vedrana Rudan opet bez dlake na jeziku: Sram me zemlje u kojoj je to veliko go*no bilo premijer!
Pravda 26.08.2016
Zaista mi nije jasno kako se na našoj političkoj sceni u jeku kampanje mogao ukazati ovakav glupan. Da mu nisu svi doma, kako bi rekli moji čakavci, znamo odavno ali sve bi trebalo imati svoje granice pa i političko delovanje bahatog, nadrkanog… »
Vesti dana »
Niški studenti se pridružili kolegama: Blokirana zgrada Univerziteta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 4 satijoš 44 povezane
Vučić o blokadama i protestima: Neka nerviraju ljude, bukvalno se samoubijaju
Beta pre 51 minutajoš 22 povezane
Bomba Zubairua zapečatila sudbinu Nišlija (foto, video)
Sportski žurnal pre 56 minutajoš 21 povezana
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih