Povezane vesti

Pakao, kažeš? (foto)

Pakao, kažeš? (foto)

Mondo 27.08.2016
Izjava repera da je brak sa pevačicom pakao, možda nije bio baš na mestu... Izjava Stefana Đurića Raste da je brak sa Anom Nikolić "pakao" šokirala je njihove fanove. RASTA ZA MONDO TV Sada je na Instagramu pevačica objavila citata, koji bi se… »
(Foto) posle Raste, i Ana ima šta da kaže: Greške su za amatere, ja pravim katastrofe!

(Foto) posle Raste, i Ana ima šta da kaže: Greške su za amatere, ja pravim katastrofe!

Kurir 27.08.2016
Izjava Stefana Đurića Raste da je "brak sa Anom katastrofa", nedavno je uzdrmala javnost. Samo par dana kasnije, oglasila se i Ana Nikolić. Ana je na Instagramu objavila citat, koji su mnogi shvatili kao odgovor na izjavu njenog muža. "Greške su… »
Rasta kaže za brak sa Anom – katastrofa! A šta kaže Ana za brak sa Rastom? (foto)

Rasta kaže za brak sa Anom – katastrofa! A šta kaže Ana za brak sa Rastom? (foto)

Svet & Skandal 27.08.2016
Ana Nikolić je objavila na Instagram profilu izreku koja kaže: “Greške su nešto za amatere, ja pravim katastrofe”. A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 26, 2016 at 11:22am PDT E sad, pošto je njen suprug Stefan Đurić… »

Vesti dana »