Povezane vesti

Linta: Izjave bošnjačkih političara vode u destabilizaciju

Linta: Izjave bošnjačkih političara vode u destabilizaciju

RTV 28.08.2016
BEOGRAD - Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je kao skandaloznu i provokativnu izjavu poslanika SDA u Predstavničkom domu BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima prošle godine napao sam sebe. "Navedena… »
Linta: Izjave bošnjačkih političara vode destabilizaciji

Linta: Izjave bošnjačkih političara vode destabilizaciji

RTS 28.08.2016
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je kao skandaloznu i provokativnu izjavu poslanika SDA u Predstavničkom domu BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima prošle godine napao sam sebe. "Navedena izjava je… »
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića je međudržavni skandal

Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića je međudržavni skandal

Slobodna Evropa 28.08.2016
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i izjavio da je obustava… »
Dačić: Neviđeni međudržavni skandal

Dačić: Neviđeni međudržavni skandal

N1 Info 28.08.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić odbacio je kritike poslanika u Predstavničkom domu Skupštine BiH Sadika Ahmetovića zbog ocene da bošnjački političari stoje iza prošlogodišnjeg napada na srpskog premijera Aleksandra Vučića u… »
Suluda optužba potpredsednika sda: Vučić je u Potočarima napao sam sebe

Suluda optužba potpredsednika sda: Vučić je u Potočarima napao sam sebe

Telegraf 28.08.2016
Ahmetović je rekao da je svima u BiH, a pre svega političarima i Tužilaštvu BiH bilo stalo da se otkrije ako iza napada na Vučića stoje pojedinci. Poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadik Ahmetović izjavio je da je izjava ministra… »

Vesti dana »