Povezane vesti

Ivanović zbog povrede otkazala dubl na US Openu

Ivanović zbog povrede otkazala dubl na US Openu

Press 31.08.2016
Srpska teniserka Ana Ivanović otkazala je nastup na US Openu u konkurenciji dublova zbog povrede. foto: tanjug.rs Srpska teniserka Ana Ivanović otkazala je nastup na US Openu u konkurenciji dublova zbog povrede. Ivanović je trebalo da igra u paru sa… »
Ana: Povlačenje nije opcija

Ana: Povlačenje nije opcija

Večernje novosti 31.08.2016
Ne razmišljam uopšte o kraju karijere. Moram da sagledam zbog čega se sve ovo dešava – rekla je srpska teniserka posle eliminacije u prvom kolu US Opena. Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović nikako ne uspeva da dođe do igre koja bi je, ako… »
Ana ide na operaciju?

Ana ide na operaciju?

Mondo 31.08.2016
Srpska teniserka posle eliminacije u prvom kolu US Opena otkrila da ima ozbiljan problem sa zglobom desne ruke. Foto: Guliver/Getty Images/Clive Brunskill Ana Ivanović drugu godinu zaredom završila je učešće na US Openu na startu. Ona je poražena od… »
US open: Ana otkazala dubl

US open: Ana otkazala dubl

Hot sport 31.08.2016
Srpska teniserka Ana Ivanović otkazala je nastup na US Openu u konkurenciji dublova zbog povrede. Ivanović je trebalo da igra u paru sa Rumunkom Soranom Kirsteom protiv prvih nositeljki iz Francuske Kristine Mladenović i Karoline Garsije, ali je… »

Vesti dana »