Povezane vesti
Saradnik Hilari težak manijak: Koristio sam svog sina kao mamac da bih imao seks!
Pravda 31.08.2016
NjUJORK- Entoni Vajner (51), američki kongresmen i suprug Hume Abedin, asistentkinje Hilari Klinton, dospeo je u središte skandala nakon što je otkriveno da je raznim ženama slao svoje provokativne fotografije. Međutim, to nije sve, pošto je još njegovog… »
Seks skandal u vrhu američke politike: Kongresmen prsatoj brineti slao lascivne fotografije dok je pored njega sinčić (foto)
Blic 30.08.2016
"Posle dugotrajnog i bolnog razmatranja i truda da sačuvam brak, donela sam odluku da se razvedem od supruga. Entoni i ja ćemo i dalje raditi u najboljem interesu našeg sina, koji je najsvetlija tačka u našem životu. Tokom ovog teškog perioda, molim da… »
Vesti dana »

Šest policajaca povređeno, 56 uhapšenih na protestima u Srbiji
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

Pijan i na lekovima usmrtio ženu: Uhapšen vozač iz Ečke koji je oborio dve biciklistkinje, jedna stradala, druga teško povređena
Nova pre 18 minutajoš 16 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 45 povezanih

Neredi u Valjevu: Zapaljene prostorije SNS-a, Dačić o hapšenjima
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih