Povezane vesti
"Partizan me koštao živaca! Srce me je vratilo u Legiju"
Vesti online 02.09.2016
Taman se vratio, a opet je otišao. Posle nešto više od dva meseca, iskusni napadač Miroslav Radović napustio je Partizan i vratio se u Legiju, poljskog šampiona, u kojem je proveo devet sjajnih godina. U izjavi za poljske medije, doskorašni… »
Pogrešno procenjena partizanova ‘bomba’: Izgubio sam mnogo živaca… (foto)
Hot sport 02.09.2016
Bivši fudbaler Partizana i igrač od kog su mnogi očekivali da bude nosilac igre crno-belih, Miroslav Radović, napustio je Humsku u istom prelaznom roku u kom se u nju, nakon više od decenije, i vratio. O drugom mandatu u Partizanu pričao je sa… »
Radović: Nisam dete, znam šta nije u redu
Sportski žurnal 02.09.2016
Posle godinu i po Miroslav Radović neočekivano se vratio u poljsku Legiju, potpisao dvogodišnji ugovor i igraće Ligu šampiona. Zato i ne čudi veliko interesovanje lokalnih medija za doskorašnjeg igrača Partizana Miroslava Radovića, koji se vratio… »
Radović za Poljake: Slušao sam svoje srce, Partizan me koštao živaca! Nisam debeo
Mozzart sport 02.09.2016
„Marko Nikolić je hteo da ostanem“, otkrio je povratnik u Legiju. Miroslav Radović u obe kolone. I „došli“ i „otišli“. Po mnogo čemu čudan, prelazni rok u Partizanu pamtiće se možda i najviše po činjenici da je u istom iskusni… »
Vesti dana »

Pavlović: Ostajemo u Pionirskom parku, razumemo sve koji misle da treba da se pomerimo, ali razumite i vi nas
Euronews pre 10 minutajoš 35 povezanih

Olenik: Svim šefovima železnica „Srbijavoz“ garantujemo lustraciju i krivičnu odgovornost
Novi magazin pre 15 minutajoš 24 povezane

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Skupština se zatvara, pa Vlada Srbije može da radi u punom kapacitetu
Vreme pre 1 satjoš 15 povezanih