Povezane vesti
Najjači političar na Balkanu: Meni će biti bolje, a vama će biti isto. Ne obećavam ništa, obećanje ispunjavam!
Telegraf 05.09.2016
Svestan je da, ako bi ušao Gradsku skupštinu, na ovaj način ne može očekivati da ga ljudi ozbiljno shvate, ali ako se to desi, obećava da će se uozbiljiti. Dragan Šajić Šaja, nezavisni kandidat za odbornika u Banjaluci, koji je pokrenuo projekat… »
Parodijom do glasova: Dragan Šajić Šaja obećava: Meni će biti bolje, a vama će biti isto
Blic 05.09.2016
Dok kandidati za odbornike na lokalnim izborima obećavaju biračima kule i gradove ako glasaju za njih, on iskreno poručuje: “Glasajte za mene, za moje radno mesto, meni će biti bolje, a vama će biti isto”. Dragan Šajić Šaja, nezavisni kandidat… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana