Povezane vesti

Nasrnuo na Milanovića, nazvao ga "šakom jada"

Nasrnuo na Milanovića, nazvao ga "šakom jada"

Mondo 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada", javljaju hrvatski mediji. Foto: Screenshot Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog… »
Napadnut Zoran Milanović!

Napadnut Zoran Milanović!

Alo 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada", javljaju hrvatski mediji. Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a… »
Hrvatski branitelj nasrnuo na Milanovića: Ti si šaka jada i udbaški provokator

Hrvatski branitelj nasrnuo na Milanovića: Ti si šaka jada i udbaški provokator

Vesti online 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović fizički je napadnut u Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada", javljaju hrvatski mediji. Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač je priveden zbog… »
Napadnut Zoran Milanović: Muškarac mu vikao da je šaka jada, pa nasrnuo na njega

Napadnut Zoran Milanović: Muškarac mu vikao da je šaka jada, pa nasrnuo na njega

Kurir 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada", javljaju hrvatski mediji. Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a… »
Napadnut Zoran Milanović: "Šako jada, ti ćeš mene vređati?"

Napadnut Zoran Milanović: "Šako jada, ti ćeš mene vređati?"

Srbija danas 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada". Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač je priveden zbog… »
"Milanoviću, ti si šaka jada": Muškarac napao bivšeg hrvatskog premijera

"Milanoviću, ti si šaka jada": Muškarac napao bivšeg hrvatskog premijera

Telegraf 05.09.2016
Hrvatski građanin Zoranu Milanoviću je rekao da je šaka jada kao i da je udbaški provokator i rečenice poput "Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vređati? Udbaški provokatoru" Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas… »
Milanović napadnut kod Opatije

Milanović napadnut kod Opatije

RTV 05.09.2016
ZAGREB - U Matuljima, gde je rukovodstvo hrvatske Socijaldemokratske partije, u okviru predizborne kampanje, bilo na kafi sa građanima, jedan muškarac je lideru stranke Zoranu Milanoviću dobacio da je "šaka jada" i potom fizički nasrnuo na njega… »
Muškarac nasrnuo na Milanovića, nazvao ga "šakom jada"

Muškarac nasrnuo na Milanovića, nazvao ga "šakom jada"

RTS 05.09.2016
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je "šaka jada", javljaju hrvatski mediji. Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač… »
Dobacivao Milanoviću da je “šaka jada” i nasrnuo na njega

Dobacivao Milanoviću da je “šaka jada” i nasrnuo na njega

N1 Info 05.09.2016
U Matuljima, gde je rukovodstvo hrvatske Socijaldemokratsk partije, u okviru predizborne kampanje, bilo na kafi sa građanima, jedan muškarac je lideru stranke Zoranu Milanoviću dobacio da je "šaka jada" i potom fizički nasrnuo na njega. Okršaj su… »
Neka neko milanoviću kaže da je nebitan! Bivši hrvatski premijer ponovo osuo uvrede po Vučiću!

Neka neko milanoviću kaže da je nebitan! Bivši hrvatski premijer ponovo osuo uvrede po Vučiću!

Srbija danas 05.09.2016
Ne odustaje. Lider SDP Zoran Milanović ponovo je napao srpskoj premijera Aleksandra Vučića! U izjavi za hrvatski portal Jutarnji.hr on je odgovarajući na pitanje o hapšenju špijuna Čede Čolovića rekao da se Aleksandar Vučić ponaša kao da je… »

Vesti dana »