Povezane vesti
Mogherini: EU poduzima mjere protiv PKK
Al Jazeera 09.09.2016
Neuspjeli pokušaj puča u Turskoj je "napad na demokratiju", ocijenio je generalni sekretar NATO-a. Evropska unija poduzima ozbiljne mjere protiv Radničke partije Kurdistana (PKK), poručila je u Ankari visoka predstavnica Evropske unije za vanjsku… »
Stoltenberg: Ankara ima pravo da se brani
RTS 09.09.2016
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg pozdravio je napore Turske protiv Islamske države, navodeći da Ankara ima pravo da se brani. "Pozdravljamo pojačane napore Turske u borbi protiv Islamske države. Turska ima pravo da se brani. Bilo je mnogo… »
Drže li Turci Evropu u šaci?
Vesti online 09.09.2016
Dolazak visokih funkcionera Evropske unije u Tursku, koji će sa domaćinima pokušati da reše probleme koji se javljaju u sprovođenju dogovora o zaustavljanju migrantske krize, privlače veliku pažnju i domaće i svetske javnosti. Norveški diplomata i… »
Stoltenberg u Turskoj: Pokušaj puča "napad na demokratiju"
Blic 08.09.2016
Neuspeli pokušaj vojnog puča u Turskoj je "napad na demokratiju", ocenio je danas generalni sekretar te alijanse Jens Stoltenberg nakon sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom u Ankari. "Bilo kakav napad na demokratiju, u bilo kojoj… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 12 minutajoš 25 povezanih

Selektor Nemačke hitno hospitalizovan, kapiten otkrio detalje: Dopisujemo se... Najvažnije je da se oporavi - mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!
Kurir pre 22 minutajoš 31 povezana

Međedović posle maratonskog meča protiv Altmajera ispao sa Ju-Es opena
RTV Novi Pazar pre 41 minutajoš 65 povezanih