Povezane vesti
Bjelica: Čast je ponovo igrati za Zvezdu
Vesti online 09.09.2016
Milko Bjelica je od četvrtka je ponovo član Crvene zvezde. Krilni centar crveno-belih vratio se u Beograd iz koga je otišao kao igrač koji mnogo obećava, a vratio se sa velikim iskustvom i brojnim epizodama u klubovima koji su nastupali u Evroligi… »
Bjelica: Zvezdina ponuda idealna
Dnevnik 09.09.2016
Poslednje pojačanje Crvene zvezde, Milko Bjelica rekao je da je veoma srećan što se vratio u matični klub i poručio da očekuje da će svojim iskustvom pomoći ekipi u Evroligi. "Mnogo mi je drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a… »
Bjelica: Zvezda i Evroliga - razlozi za sreću
Mondo 09.09.2016
Iskusni igrač centarske linije izneo prve utiske po povratku na Mali Kalemegdan... Foto: kkcrvenazvezda.rs Milko Bjelica (32 godine, 207 cm) posle tačno 10 godina je ponovo član Crvene zvezde. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu kluba, "otišao je kao… »
Bjelica: Čast mi je što ću ponovo igrati za Zvezdu
Beta 09.09.2016
Novi košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica rekao je danas da mu je drago što se vratio medju crveno-bele i dodao da će učiniti sve da pomogne klubu da ponovi rezultat iz prošle sezone. "Sigurno da mi je mnogo drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi… »
Bjelica: Bilo je drugih ponuda, ali kada se javila Zvezda...
Mozzart sport 09.09.2016
Novo pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana Milko Bjelica govorio je za klupski sajt. Milko Bjelica od četvrtka ponovo je postao član Crvene zvezde. Krilni centar crveno-belih vratio se u Beograd iz koga je otišao kao igrač koji mnogo obećava, a… »
Ma, kakve druge ponude, Zvezda je IDEALNA! Evroliga, najbolji navijači u Evropi...
Sportske.net 09.09.2016
Povratnik u redove Crvene zvezde Milko Bjelica odradio prvi trening sa ekipom i otkrio kako je došlo do nove saradnje sa šampionom Srbije. Kao što smo već preneli, Crvena zvezda Mts je u četvrtak promovisala najnovije pojačanje, svog nekadašnjeg… »
Najnovije pojačanje zvezde oduševljen: Vratio sam se zbog Evrolige i navijača
Hot sport 09.09.2016
Milko Bjelica je presrećan što se vratio na Mali Kalemegdan, a posebno zadovoljstvo ističe zbog ponovnog nastupa u Evroligi. – Sigurno da mi je mnogo drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i… »
Bjelica: Zadovoljstvo je vratiti se u Zvezdu
Večernje novosti 09.09.2016
Tu sam da pomognem mojim saigračima i treneru da pokušamo da ponovimo rezultate iz prošle sezone, rekao je iskusni igrač u timu Dejana Radonjića. Novo pojačanje KK Crvena zvezda Milko Bjelica prošao je lekarske preglede i zdravstveno spreman ulazi… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Opozicija najavila krivične prijave zbog "zvučnog topa", nadležni odbacuju navode da je korišćen
NIN pre 14 minutajoš 31 povezana

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji: Vlada donosi odluku na Vučićev predlog nakon požara u Kočanima u Makedoniji
Blic pre 38 minutajoš 40 povezanih

Tragedija u Severnoj Makedoniji: U požaru u diskoteci u Kočanima poginula 51 osoba
Euronews pre 9 minutajoš 67 povezanih

U Srbiji u utorak Dan žalosti: Vlada donosi odluku na predlog Vučića
Mondo pre 7 minutajoš 18 povezanih