Povezane vesti

Francuska podržava evropski put Srbije

Francuska podržava evropski put Srbije

Slobodna Evropa 15.09.2016
Premijer Francuske Manuel Vals poručio je danas da Francuska podržava Srbiju na evropskom putu i želi da učestvuje u njenom ekonomskom napretku. Vals je čestitao premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na, kako je istakao, brilijantnim rezultatima… »
Vučić: Sa Valasom sam razgovarao o situaciji u regionu i migranstkoj krizi

Vučić: Sa Valasom sam razgovarao o situaciji u regionu i migranstkoj krizi

Beta video 15.09.2016
PARIZ - premijer Srbije Aleksnadar Vučić je rekao da više nije zabrinut za ekonomski napredak Srbije, već da je njegov najveći strah destabilizacija Balkana i da je zbog toga veoma važna uloga Francuske u regionu Zapadnog Balkana i njena podrška… »
Premijer Francuske: Podržavamo Srbiju na evropskom putu i ekonomskom napretku!

Premijer Francuske: Podržavamo Srbiju na evropskom putu i ekonomskom napretku!

Telegraf 15.09.2016
- Kada smo se pre dve godine prvi put sreli, Srbija nije bila ekonomski jaka. Sada jeste - zaključio je Aleksandar Vučić. Premijer Francuske Manuel Vals poručio je danas da Francuska podržava Srbiju na evropskom putu i želi da učestvuje u njenom… »
Vučić sa Valsom: Brine me destabilizacija Balkana

Vučić sa Valsom: Brine me destabilizacija Balkana

N1 Info 15.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa francuskim premijerom Manuelom Valsom. Vučić je istakao da je njegov najveći strah destabilizacija Balkana i da je zbog toga važna uloga Francuske u regionu i podrška evropskim integracijama… »
Vučić s predsednikom francuskog Senata

Vučić s predsednikom francuskog Senata

N1 Info 15.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu s predsednikom Senata francuskog parlamenta Žerarom Laršerom, s kojim je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa, situaciji u regionu Zapadnog Balkana, migrantskoj krizi i… »

Vesti dana »