Povezane vesti

Vučić protiv zidova, ali traži da EU reši migrantsku krizu

Vučić protiv zidova, ali traži da EU reši migrantsku krizu

N1 Info 15.09.2016
Nakon što je juče ministar Aleksandar Vulin rekao da su "barijere ili prepreke jedno od rešenja koje bi smanjilo broj migranata", danas premijer Aleksandar Vučić iz Pariza poručuje da je on "protiv zidova ali da EU mora da reši migrantsku krizu na… »
Vučić: Ostao usamljen u protivljenju zidovima i ogradama

Vučić: Ostao usamljen u protivljenju zidovima i ogradama

Slobodna Evropa 15.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Parizu da je protiv dizanja zidova i ograda, ali da Evropska unija mora da reši migrantsku krizu na svojim granicama. "Izgleda da sam ostao jedini u Evropi koji je protiv zidova i ograda. Zidovi nisu potrebni… »
Vučić: Ja sam protiv ograda ali rešenje mora da se nadje

Vučić: Ja sam protiv ograda ali rešenje mora da se nadje

Beta video 15.09.2016
PARIZ- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da mora da se nadje rešenje za migrantsku krizu ali da je on protiv ograda. „ Mi samo hoćemo rešenje, jer ćemo i mi morati u nekom trenutku da donesemo odluku, ja sam protiv ograde ali izgleda… »
Vučić: Ostao sam jedini protiv zidova i ograda za migrante

Vučić: Ostao sam jedini protiv zidova i ograda za migrante

N1 Info 15.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Parizu da je protiv dizanja zidova i ograda, ali da Evropska unija mora da reši migrantsku krizu na svojim granicama. "Izgleda da sam ostao jedini u Evropi koji je protiv zidova i ograda. Zidovi nisu potrebni… »

Vesti dana »