Povezane vesti
Zvezda - ''Pravi primer kluba koji napreduje iz godine u godinu!''
Sportske.net 18.09.2016
Važan dan za šampiona Srbije i ABA lige, koji je dobio i niz komplimenata prilikom potpisivanja najnovijeg ugovora. Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, KK Crvena zvezda mts i klinika ''Ačibadem'' produžili su u subotu ugovor o saradnji na… »
Zvezda i "Ačibadem" - zajedno još dve godine
Mondo 18.09.2016
Crveno-beli i turska klinika produžili ugovor o saradnji. Foto: MONDO Crvena zvezda Telekom i "Ačibadem" nastavljaju partnerstvo, kao i u prethodne dve godine, tokom kojih su povređeni igrači šampiona Srbije koristili usluge moderne klinike u… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 12 minutajoš 54 povezane
Premijer Libana poziva Izrael da se povuče sa svih položaja u Libanu koje je zauzeo
RTV pre 18 minutajoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 6 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 54 minutajoš 9 povezanih