Povezane vesti

Dodik: Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

Dnevnik 21.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Banjaluka na nasilje iz Sarajeva odgovoriti izdvajanjem iz Bosne i Hercegovine. – Mi nemamo nameru nijednog trenutka ostati u zemlji u kojoj s druge strane dolazi nasilje – rekao je Dodik u… »

Dodik: Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

Novi magazin 21.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Banjaluka, na nasilje iz Sarajeva, odgovoriti izdvajanjem iz Bosne i Hercegovine. "Mi nemamo nameru nijednog trenutka ostati u zemlji u kojoj s druge strane dolazi nasilje", rekao je Dodik u… »

Dodik: Referendum će proteći mirno

RTV 21.09.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje u Moskvu, gde će se sutra sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Dodik je rekao da je poseta Moskvi ranije dogovorena i da će sa ruskim predsednikom razgovarati o ekonomskim i… »

Balkansko bure baruta Dačić: Ako muslimani hoće rat, dobiće ga!

Kurir 21.09.2016
Neformalni portparol Bakira Izetbegovića Sefer Halilović zapretio da će biti „raspakovan“ Dejtonski sporazum, da će biti belaja i da će nestati Republika Srpska. Bivši načelnik ratnog štaba armije BiH Sefer Halilović zapretio je juče novim… »

Sefere, seti se zločina u uzdolu! Ko je bosanski general koji poziva na uništenje Srpske

Kurir 21.09.2016
Sefer Halilović, penzionisani general, prvi načelnik Generalštaba Armije RBiH i haški optuženik, ovih dana došao je u žižu javnosti zbog ratno huškačkih izjava kojima poziva na ukidanje Republike Srpske. Halilović poslednih dana praktikuje… »

(Video) Halilović opet provocira: Bosanski general Srbe naziva nacistima, a Vučića vikend četnikom!

Kurir 21.09.2016
- Niko razuman ne želi sukob. Ali nije moralno, čovek ne može da pusti da nacisti budu nagrađeni sa 50 posto teritorije BiH - izjavio je Sefer Halilović i uputio niz uvreda na račun srpskih zvaničnika, nazvavši premijera Srbije Aleksandra Vučića… »

Halilović: Rat provociraju oni koji pozivaju na referendum

Blic 21.09.2016
General i bivši načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović, posle oštrih reagovanja srpskih zvaničnika na njegovu pretnju da neće biti Republike Srpske ako bude referenduma, uzvraća da rat provociraju oni koji insistiraju na referendumu… »

Vesti dana »

Počeo sastanak Medvedeva i Vučića

Novi magazin pre 1 satjoš 82 povezane

Alijansa za Albance pozdravlja odluku Zaeva

B92 pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučić i Putin 4. decembra u Sočiju

Blic pre 42 minutajoš 24 povezane

Filip preko Karenja Buste do trećeg finala u karijeri!

N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih